HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
CHP’de dengeleri alt üst eden aday: Ali Mahir Başarır


9 Şubat 2011 Çarşamba 19:16

İstanbul Barosu tarafından ABD’ye gönderilerek “Çapraz sorgu eğitimi” alan Türkiye’deki 3 avukattan birisi olan Ali Mahir Başarır memleketi Mersin’den Milletvekilliğine A. Adaylığına hazırlanıyor

 

Başarır, Türkiye’yi sarsan “Dolmabahçe” davasının avukatlığını da yapan isim...

 

Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına her zamankinden daha fazla ihtiyacı bulunduğunu, Devleti kuran parti olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara hazır olduğunu belirten Mahir Başarır, ‘’Kurucumuz büyük Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gireceğimiz bu seçimde halkımızla birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında buluşacağız’’ dedi.

 

“Türkiye’nin Geleceğini Düşünerek CHP’yi Destekleyelim”

Ali Mahir Başarır’ın açık oturumda Haziran ayı içerisinde Türkiye’nin geleceğini belirleyecek çok önemli bir genel seçim yaşanacağını ve seçimin Türkiye Cumhuriyeti için bir dönüm noktası olacağını kaydederek, ‘’Bu seçimde, tüm olumsuzluklara ve her türlü antidemokratik uygulamalara karşı, vatandaş sorumluluğumuzu en doğru bir şekilde yerine getirmek gibi tarihsel bir görevle karşı karşıya bulunuyoruz. Oyumuzun değerini bilerek, bir tek oyun bile, Cumhuriyetimizin geleceği için ne kadar önemli olduğunu kavramalıyız. Bu nedenle Türkiye’nin geleceğini, büyük önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin geleceğini düşünerek, halkımızı bu konuda uyarmaya ve tercihlerini laikliğin ve cumhuriyetin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne oylarıyla destek vermelerini sağlayacağız.

 

“AKP 8 Yılda Her Kesimi Sefalete Sürüklemiştir…”

AKP iktidarının Türkiye’yi ne hale getirdiğini hep birlikte görmekteyiz. Cumhuriyetimizin temelleri sarsılmakta, devrim yasaları yok sayılmakta. “İleri Demokrasi” kandırmacısıyla her türlü anti demokratik uygulamalar yapılmakta ve daha da vahim olanı ülkemiz tek parti yönetimine götürülmeye çalışılmaktadır. Oysa AKP, 8 yılda Türkiye’deki her kesimi sefalete sürüklemiş ve Türkiye’yi hızla karanlığa doğru götürmektedir. AKP iktidarından tek kurtuluş yolu CHP’nin iktidar olmasıdır. Çünkü CHP, Türkiye’nin aydınlık geleceğidir’ diyerek düşüncelerini ifade ettiği belirlendi.

 

“Bir seçim daha kazınırlarsa son darbeyi vuracaklar…”

10 yılda Cumhuriyetin tüm değerlerinin allak bullak edildiğini söyleyen Başarır, “Bir seçim daha kazanırlarsa son darbeyi vuracaklardır. Şimdi yargının tüm kademelerinde örgütlenmeye başladılar. Kendi işledikleri suçlar konusunda yargıya güvenmediklerini beyan ediyorlar ama bir Ergenekon davasında yargının kararına saygı duyun diyebiliyor. Tüm bakış açıları kendi düşüncelerini pekiştirmek adına işliyor. Oysa en büyük yolsuzluklar bu iktidara yakın isimlerin başının altından çıkıyor. Bir tane oğlunun gemisi olan sol bir lider görebilir misiniz? Ama bakın bunların tamamı varlıklı ve zengin kişiler” diye konuştu.

 

“Arazi orman vasfını yitirmişse ağaç dik”

Hükümetin ekonomik anlayışını da eleştiren Başarır, “Paramız çok diyorlar. Elbette bu şekilde paranız olur. Çünkü devletin satılmayan hiçbir kurumu kalmadı. Son olarak ta orman vasfını yitirmiş arazi adı altında toprakları satıyorlar. Oysa bir toprak orman vasfını yitirmişse orasını ağaçlandırırsın orman olur. Ama satmak daha işlerine geliyor. Bu şekilde yandaşlara peşkeş çekiliyor. Türkiye’yi AKP karanlığından kurtaracak olan tek parti CHP’dir” dedi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA