HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
CHP Mersin’de 92 Milletvekili Aday AdayınıTanıttı


2 Nisan 2011 Cumartesi 18:24

CHP Mersin İl Teşkilatı Aaday adaylarını tanıttı

 

 

02 Nisan 2011 Cumartesi 18:24

 

Hilton Oteli’nde yapılan aday adayları tanıtım toplantısına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mersin milletvekilleri İsa Gök ve Vahap Seçer ile İl Başkanı Yılmaz Şanlı ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Şanlı, AK Parti’nin 9 yıllık iktidarının tüm kesimleri mutsuz ve umutsuz hale getirdiğini ileri sürdü. Uygulanan politikalar nedeniyle ülkede tarımın yok olduğunu, üreticinin ürününü satamaz hale geldiğini, baskı ve gözaltıların arttığını öne süren Şanlı, "Tüm bu yaşananlar nedeniyle tüm toplum kesimleri artık tedirgin olmuş ve büyük bir çoğunluk alışageldiği yaşam biçiminin tehdit altında olduğu korkusunu yasamaya başlamıştır" dedi.

Halkın böyle bir dönemde CHP’nin iktidar olmasını, yoksulluğun ve korkunun artık bitmesini istediğini savunan Şanlı, "İktidar olmak için çok çalışmalıyız. 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde CHP’yi iktidara, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da başbakanlığa götürecek olan yolda Genel Başkanımızın yol arkadaşı olmak üzere Mersin’den CHP milletvekili aday adaylığı için sorumluluk alarak göreve talip olan herkese teşekkür ediyorum. 11 Nisan akşamı listeler belli olacak. Listeye giremeyenlerin ya da herhangi bir nedenle hiçbirimizin kırılmaya, küsmeye hakki yok. Hep birlikte çok çalışacağız ve halkın iktidarını hep birlikte kuracağız" diye konuştu.

"Gün artık hep birlikte iktidar olmak için çalışma günüdür" diyen Şanlı, konuşmasını şöyle sürdürdü; "İktidar olmanın yolu hep birlikte, uyum içinde, hoşgörü içinde, partililerimizin birbirini severek ve çok çalışmasından geçiyor. Hep birlikte çalışarak Mersin’de CHP’yi birinci parti yapacağız ve halkın iktidarını kuracağız."

CHP Mersin milletvekillerinden İsa Gök, ülkenin bugünkü gidişine karşı halkın iktidarını kurmak, ulusal, demokratik, laik, çağdaş, aç yatılmayan, çocukların geleceği olan güzel günler için iktidar hedefleri olduğunu belirtirken, Vahap Seçer ise siyasetin cesur insanların işi olduğunu, bu yüzden aday adayı olan herkesi kutladığını söyledi. Birkaç gün sonra CHP’nin Türkiye genelindeki 550 tane birbirinden değerli adaylarının belli olacağını kaydeden Seçer, "Liste dışında kalacak olanların da her biri birbirinden değerlidir. Ama biliyorsunuz TBMM 550 üyeden oluşuyor. Sonuç ne olursa olsun bu 92 değerli arkadaşım içerisinden 11 tana CHP’nin Mersin ilinin adayı belirlenecek. Dışarıda kalanlarla birlikte 12 Haziran’a kadar el birliğiyle, gönül birliğiyle, birbirimize sarılarak, destek olarak CHP’yi sandıktan iktidar olarak çıkarma amacında olacağız. Bizler partimize ve ülkemize hizmet etmek için varız. Türkiye toplumuna hizmet etmek için varız. Koltuklar kimse için baki değildir. Bu bir bayrak yarışıdır, hizmet yarışıdır. Bir gün mutlaka o bayrağı birine teslim etmek zorundayız" dedi.

Konuşmaların ardından Mersin’de milletvekilliği için başvuruda bulunan 92 aday adayının öz geçmişleri okunarak kamuoyuna tanıtıldı.

CHP Mersin Aday adayları

1

ABDULHAMİT

İZOL

 

2

AHMET

 ŞİMŞEK

 

3

AHMET

ÇETİNEL

 

4

AHMET

YORGUN

 

5

AHMET

GÜL

 

6

AHMET ÇERİHAN

BALATA

 

7

AHMET SELÇUK

 OSKAY

 

8

AHMET SEMİH

 BİLGİN

 

9

AKİF

 SERİN

 

10

ALİ

OKSAL

 

11

ALİ

BOZOK

 

12

ALİ

KOÇ

 

13

ALİ

GÜLTEKİN

 

14

ALİ ERHAN

YILDIZ

 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA