HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Ünal Uyar Başkanlığında CHP Akdeniz İlçe yeniden oluştu


4 Mayıs 2011 Çarşamba 14:42

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Ünal Uyar yönetim kurulu üyelerinin istifası ile ilçe başkanlığından düşürülmüştü. Ünal Uyar CHP MYK’nın aldığı karala aynı göreve tekrar atandı

 

 

 

MKYK’nın aldığı kararla tekrar Akdeniz İlçe Başkanlığına dönen Ünal Uyar Akdeniz  ilçe binasını önünde kalabalık bir kitle önünde basın toplantısı düzenledi. CHP Akdeniz İlçe Başkanı Ünal Uyar, 2 Mayıs 2011 tarihinde bizzat Genel başkan kemal Kılıçdaroğlu ve Örgütten sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin tarafından tekrar görevlendirildiğini açıkladı.

 

Tam seçim sürecine girildiği bir ortamda 4 yönetim kurulu üyesi ve bir de yedek üyenin istifası ile başkanlıktan düşürülen Ünal Uyar tekrar atama yapılması için Ankara’da uğraş verirken yine araya girilmiş ve başka ismin atanması için çalışmalar yapılmıştı. Tüm bu gelişmelere rağmen olumlu ve uyumlu, kucaklayıcı mesajlar veren Uyar, Akdeniz ilçesi’nde bulunan her üyenin, her delegenin hepsinin ilçe başkanı olduğunu, her kesimi kucaklayan bir siyasi anlayışla siyasi çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

 

Akdeniz Belediyesini Geri Alacağız…

İstifaların ardından sadece biraz süre kaybı yaşandığını da dile getiren Uyar, yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Yönetim kurulu üyelerimle, kadın kollarımla, gençlik kollarımla 12 Haziran’a kadar Akdeniz ilçesi’nde gidilmedik köy-belde, çalmadık kapı bırakmayacağız. Akdeniz ilçe örgütü olarak hedefimiz; 12 Haziran genel seçimlerinde 1. parti olarak çıkmakla sınırlı değil, bütün örgütlenmemizi ve çalışmalarımızı talihsiz bir şekilde kaybettiğimiz Akdeniz Belediyesini yeniden kazanmaya dönük sürdüreceğiz. Akdeniz ilçesinde geniş toplum kesimleriyle bir araya gelerek onların sorunlarını dile getirmek ve çözüm üretmek amacıyla ilk çalışmamız 8 Mayıs’ta olacak. İlçemiz üreticilerin sorunlarını dile getirmek ve çözüm önerilerini paylaşmak amacıyla “Üretici Sorunları ve Çözümleri-Köylülerimiz Konuşuyor” adlı büyük bir toplantı ile başlıyor. Son söz olarak; bana güvenerek yeniden bana bu görevi bana veren başka genel başkanımız olmak üzere bütün arkadaşlarımın güvenine layık olmaya çalışacağım. İktidar mücadelemizde yolumuz açık olsun diyorum. Yaşasın Halkın İktidarı, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi”

 

İŞTE YÖNETİM KURULU LİSTESİ

 

Necla Dağdeviren

Emin Çaparoğlu

Şeyho Esen

Recai Polat

Ramazan Tatar

Yusuf Volkan Kurtuluş

Sema Atamen Mazı

Ali Evran

Mustafa Sekerdur

Mahmut Dönmez

Semih Palamut

Mehmet Yeşil

Fulya Çıkaran

Bektaş Kahraman

 

Yücesoy saf dışı mı kaldı..?

Kulisten notlar: Bu arada Ünal Uyar’ın tekrar başkanlığa atanmasını ardından meydanda bulunanlar yönetim kurulu listesini incelediler. Birçok kişinin listede yaptığı incelemede listenin büyük çoğunluğunun Macit Özcan’a yakın isimlerden oluştuğunu ve bunun da Akdeniz Belediyesi eski Başkanı Kenan Yücesoy’un saf dışı bırakıldığını gösterdiğini konuştular.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA