HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
MHP’nin Mersin Mitingi sıcağa rağmen muhteşemdi


9 Haziran 2011 Perşembe 19:40

Bahçeli, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önündeki alanda partisi tarafından düzenlenen ’Ses Ver Mersin’ mitingind on binlere seslenirken AKP’ye yüklendi.

 

 

AKP’nin 3. dönem iktidar olması, ülkemiz için en büyük talihsizlik olur. Çünkü AK Parti tükenmiştir, AKP bitmiştir. AKP’nin yapacağı hiçbir şey kalmamıştır. AKPa, milletimizin kendisine vermiş olduğu büyük fırsat ve imkanı kullanamamıştır" dedi.

 

Bahçeli, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önündeki alanda partisi tarafından düzenlenen ’Ses Ver Mersin’ mitingine katıldı. ’Devletin başına Devlet gelecek’ sloganları altında kürsüye çıkan Bahçeli, 3 gün sonra yapılacak olan genel seçimlerin Türk milletine hayırlı uğurlu olmasını diledi.12 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin bir dönüm noktası olacağını savunan Bahçeli, "9 yıldır süren bir dönem içinde AKP Türkiye’yi bir yol kavşağına getirmiştir. Bu yol kavşağında Türk milleti, yeni bir irade ile geleceğini belirleyecek ve milletimizin kader çizgisini yeniden çizecektir. Onun için bu seçimler çok önem taşımaktadır. Benim sizden istirhamım şudur ki; bu seçimlere özel bir mazeretiniz olmadığı taktirde mutlaka yüksek bir katılımın sağlayınız, sandık başında aklınızın süzgecinizden geçirdiğiniz ve vicdanınızın sesi tercihlerle oylarınızı kullanınız. Çünkü bu ülke sizin, karar da sizin olmadılar" diye konuştu.

 

Bu seçimlerin 9 yıla yaklaşan süredir ülkeyi yönetmekte olan AKP’nin tasfiye seçimi olacağını ileri süren Bahçeli, "Bu seçimlerde AKP  ülke yönetiminden millet iradesi ile uzaklaşacak ve kendisine millet şunu hatırlatacak; her konuşmanızda ’beni millet getirdi’ diyordunuz ya işte 12 Haziran şimdi aynı millet seni götürüyor diyeceksiniz. AK Parti’nin gitme vakti gelmiştir. AK Parti’nin 3. dönem iktidar olması, ülkemiz için en büyük talihsizlik olur. Çünkü AK Parti tükenmiştir, AK Parti bitmiştir.

AK Parti’nin yapacağı hiçbir şey kalmamıştır. AKP, milletimizin kendisine vermiş olduğu büyük fırsat ve imkanı kullanamamıştır. 9 yıla yaklaşan bir dönem içinde AKP, kendisine uygun bir mutlu azınlık yaratmış ve orada bir lale ve sülale devrimi başlatmıştır. Başta kendisine oy vermiş vatandaşlarımız olmak üzere milletimizi yoksulluğa terk etmiştir. Bugüne kadar tüm uygulamaları AKP’nin yöneticilerine ve onların işbirlikçilerine, milletvekillerine, bakanlarına ve evlatlarına tahsis edilmiştir.

AKP ülkeyi kötü yönetmiştir. Bugün için ülkemizin temel sorunlarını AKP unutmuştur. Şimdi 9 yıla da söz verdiklerini yerine getirememenin ezikliği içinde olan AKP, sabahtan akşama kadar televizyonları kullanırken, devletin tüm imkanları ile Türkiye’nin her tarafından TOKİ aracılığı ile açık hava toplantıları yaparken milletin meselelerine giremiyorlar. Çünkü yapamadıkları ile milletle yüz yüze gelmekten korkuyor. Onun için bir yol bulmuş muhalefete hakaretler yağdırıyor, yalanlarla rüzgar estiriyor" şeklinde konuştu.

 

Son dönemde Başbakanın kendisinin de belediye başkanlığı yaptığı İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlere olağantüstü vaatlerde bulunduğunu ve çıldırmış kitlenin çılgın projeleri ile milleti oyalamaya çalıştığını öne süren Bahçeli, şöyle devam etti; "Sanki bu projeleri kendi belediyelerinde kimsenin yapamayacağı projeler gibi takdim ediyor. Bu bir aldatmacadır. AKP’nin yeni Türkiye’sini oluşturmasında halkı yeniden kandırma projesidir. AKP’nin gitme vakti gelmiştir ve gitmelidir. AKP’nin 3. dönemi ülkemiz için bir karanlık dönem olur, bir felakete sürüklenmiş olur, yeni anayasa safsatası ile bölünen bir Türkiye durumu ile karşı karşıya kalırız. Her konuda yalan söylüyor, her konuda iftira atıyorlar. Kalkmış şimdi AKP’nin anayasası ile İmralı canisine ev hapsi, ileride de genel affı gizli gündem olarak tutanlar, bunun açığa çıkması ile paniğe kapılıyor."

 

9 YILDIR NİYE ASMADIN

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın bir TV programında terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ı MHP iktidarında niye asmadınız şeklinde konuşması olduğunu belirterek,  sert bir şekilde yanıt verdi. Bahçeli, “9 yıldan bu yana ordasın, İmralı canisi ile anlaşacağın yere İmralı’ya gidip niye asamıyorsun” dedi.

 

Bahçeli; “MHP’yi yine yalan konuşarak milletimizin aklını çelmeye çalışıyor. İktidardaydınız niye asamadınız diyor. Sayın Başbakan biraz utanman lazım MHP olarak 7 Haziran 2002 tarihinde dönemin Cumhurbaşkanlığında bir liderler zirvesi yapıldığı zaman onların hepsi hem cumhurbaşkanlığı tutanağında var hem de AKP’nin kendi internetinde o dönemde ki konuşmalardan herhalde bir kırıntı olacaktır. Bunları okumadan yine bildiğin yalanlarla MHP’yi karalamaya çalışıyorsun. 7 Haziran da dönemin cumhurbaşkanının huzurunda liderle ile yapılan toplantı da idam cezasına nasıl yaklaştığını ve idam cezasının kaldırılmasından yana hangi görüşü savunduğunu söyleyebilir misin? Şimdi kalkmış o dönemde ben olsaydım asardım diyor, asamamış olsaydım koalisyondan ayrılırdım diyor. Bunları söylerken 9 yıldan bu yana ordasın, İmralı canisi ile anlaşacağın yerde İmralı’ya gidip niye asamıyorsun” dedi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA