HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
MHP’de Muhalefetin Adayı: Aytur GEZER


29 Temmuz 2011 Cuma 17:48

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşme yapan Mersin’i Sahiplenme Hareketi Sözcüsü Aytur Gezer ve ekibi, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde (MGC) yaptıkları açıklama ile il yönetimine talip olduklarını açıkladılar

 

 

 

Kendilerinin hiçbir cemiyetin ve gurubun hareketi olmadıklarını belirten Mersin’i Sahiplenme Hareketi Sözcüsü Aytur Gezer, MHP İl Başkanı Mahmut Tat ve ekibini başarısız bulduklarını belirterek, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin yol arkadaşları olarak yola çıktıklarını söylediler.

 

Mersin’i Sahiplenme Hareketi’nin; kendisini dev aynasında gören cücelerin değil, mazisinde çile, cefa, mücadele, fedakârlıklar dolu ülkü devlerinin hareketi olarak değerlendiren Gezer, Genel Başkan Bahçeli’ye en büyük desteği sağlamak üzere Mersin’de il yönetimine talip olduklarını ifade etti.

 

İŞTE AYTUR GEZER’İN AÇIKLAMASI

 

Gezer, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “MERSİN’İ SAHİPLENME HAREKETİ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Büyük ve Güçlü Türkiye, mesut ve huzurlu Türk Milleti ülküsünü kendisine şiar edinmiş bu kutlu mücadele deki liderin yol arkadaşlarının hareketidir. Mersin’i Sahiplenme Hareketi Türk İslam ülküsünün hayata geçirilmesi mücadelesine kendisini adamış gönül erlerinin hareketidir. Mersini Sahiplenme Hareketi Merhum Başbuğumuzun 9 ışık  ilkeleriyle ortaya koyduğu hedefler kendi hedefi kabul edenlerin hareketidir. Mersini Sahiplenme hareketi Çamlıyayla’dan Anamur’a bayrağın birliğine dilin birliğine vatanın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkanların hareketidir. Hareketimiz kendisini dev aynasında gören cücelerin değil mazisinde çile, cefa, mücadele, fedakârlıklar dolu ülkü devlerinin hareketidir.

Hülasa Mersin’i Sahiplenme Hareketi Mersin sevdalılarının hareketidir.15.853 km2’lik alanın coğrafyanın her noktasında Mersinlilerin huzur, güven, mutluluk ve çağdaş hayatın imkânlarında layıkıyla faydalandığı refah düzeyi yüksek örnek bir Mersin sadece hayalimiz değil Mersinlilere sözümüdür.

 

ESNAFIN DERDİ DERDİMİZDİR

Yıllardır yüzü bir türlü güldürülmeyen Torosların eteğindeki tarımla uğraşan hemşerilerimizin derdi derdimizdir, çözüm arayışları görevimizdir. Her yıl yüzlercesinin kepenk kapatan, kapatmayanların siftahsız eve dönmek zorunda kaldığı esnaflarımızın derdi de çözüm arayışı da derdimiz görevimizdir. Her şeyden öte samimiyetten uzak sevgiye samimiyete hasret Mersinlilerin özlemine son vermek görevimizdir.

 

BU HAREKET: 285 BİN OY OLAN KADRODUR

Siyaseten 4 bin sandıkda 3 er görevlisi olan,13 ilçe sinde 5200 delegesi olan,ilçe il yöneticileri,belediye başkanları,meclis üyeleri ile iil genel meclisi üyeleri ile yaklaşık 50 bin hazırunu olan partimizin 12 haziran da aldığı oy kabul edilebilir bir netice değildir.2009 yerel seçimlerin de 285 bin oy alarak Mersin’de tarih yazan kadromuzla yeniden göreve talibiz.Yönetim sorunu ile sıkıntılı dönemler yaşayan Türkiye miz de bu sorunu çözecek liderimiz Devlet bahçeli ye en büyük desteği mersin den sağlamak üzere 8 kasım 2011 tarihinden itibaren başlıyacak olan kongre sürecinde Mersin’i sahiplenme hareketi olarak MHP nin yönetimine talibiz.Saygılarımızla…”


GEÇEN HAFTA ANKARAYA GİTTİLER…

 

Mersin’de muhasebecilik yapan ve aynı zamanda Ortadoğu Gazetesi’nin Mersin Temsilcisi olan Aytur Gezer ve ekibinin, geçen hafta içerisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin daveti üzerine Ankara’ya gittikleri belirtildi.

 

BAHÇELİ’DEN DESTEK ALDILAR

Görüşme sırasında; Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğini, bu süre içerisinde güçlü bir MHP’ye ve samimi yol arkadaşlarına ihtiyaç duyduğunu belirten MHP Lideri Bahçeli, Mersin’i Sahiplenme Hareketi Grubu Sözcüsü ve İl Başkanı Adayı Aytur Gezer ve ekibine, “Mersin’e gidin çalışmalarınıza başlayın. Başımızın üstünde yeriniz var” diyerek destek verdiği belirtildi.

 

Gezer ve Ekibinin ayrıca MHP Genel Merkezi’nde divan üyelerini, Genel Sekreter ve  Genel Başkan Yardımcılarını da ziyaret ettikleri öğrenildi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA