HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
CHP Toroslar İlçe Başkanı Gündoğdu kimleri kastetti ?


29 Ocak 2012 Pazar 18:03

Mersin CHP Toroslar İlçe Başkanı Av.Adnan Gündoğdu içeriği ahlaksızlık, şerefsiz, çıkar gurupları gibi kelimelerin olduğu ve bir yerden para alarak uzaktan kumandalı siyaset yapanlar olduğunu, bunların ise ahlaksızlık bataklığına gömüleceklerini belirten ifadelerin yer aldığı bir basın bülteni yayınladı.

 

İlçe Başkanı Gündoğdu’nun açıklaması aynen şöyle.

Türkiye’nin hızla sivil bir diktatörlüğe doğru sürüklendiği, hukukun ayaklar altına alındığı, hak ve özgürlük ihlallerinin çok keyfi ve yoğun olarak yaşandığı, halkın yoksulluk, işsizlik sorunlarının konuşulmadığı, konuşanların ise göstermelik soruşturmalarla gözaltına alınıp tutuklandığı bir dönemi hep birlikte yaşıyoruz. Bu süreçte zapt edilemeyen tek kale CHP ve O’nun yiğit Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dimdik ayakta ve faşizme karşı halkla kucaklaşarak demokrasi ve özgürlük mücadelesi vermektedir.

            Bu mücadelenin en çetin geçtiği şu günlerde partimiz, kongreler sürecini de bir yandan sürdürmekte ve mahallelerde partimizin temsilcileri değerli delegelerimizin seçimlerini gerçekleştirmektedir. İlçemizde de bu süreç devam etmektedir. Ancak bu sürece bilinçsizce ve kendi küçük dünyalarının dışına çıkamayarak zarar vermeye çalışanlar yine gündemdedir. Tüm partililerimizin bugün eskisinden daha çok birbirine kenetlenerek CHP’ne ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıkması gerekirken, birilerinin salt parti içi seçimlerde üç-beş delegenin dedikodularla kafasını karıştırarak, örgüt seçimlerinde başarılı olmayı amaçlamaları CHP’li olmak anlayışıyla, Sosyal demokrat ahlakla bağdaşmamaktadır.

            Toroslar İlçe Başkanı Av. Adnan Gündoğdu olarak bugüne kadar partimin ve onu temsil eden Genel Başkanlarının çizdiği yolda taviz vermeden halkçı ve ilkeli mücadelemi sürdürdüm. Kimsenin adamı olmadım; kimsenin uzaktan kumanda ettiği birisi olmadım. Siyaset, benim için yalnız ve yalnız ilkelerimin ve ideallerimin gerçekleştirilmesi amacıyla ortaya koyduğum bir uğraş oldu. Siyaset benim için bir kazanç kapısı değil tam tersine bir onur mücadelesi oldu. Benimle aynı çizgide olduğuna inandığım ve aday olduğu ilk kurultaydan itibaren kendisine destek vermekten onur duyduğum Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na karşı olduğum dedikodularını çıkararak, bir yerden aldıkları paralarla uzaktan kumandalı olarak siyaset yapanlar, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de ahlaksızlık bataklığına gömüleceklerdir. Beni Genel Başkanıma karşıymış gibi göstererek, benim önüme geçmeye çalışanlar siyasetin kirlenmesine neden olan çıkar gruplarıdır.

            Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullarda CHP’ne karşı çıkmak Türkiye’nin ulusal değerlerine ihanet, CHP içinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sahip çıkmamakta en büyük şerefsizliktir. Bu şerefsizliği şahsıma ve ilçe örgütüme yakıştıranlar, akıl ve bilim yolunda siyaset yapan CHP’nin siyasal mücadele çizgisine üretimleriyle katkı veremeyen, vizyonu olmayan, dedikodu simsarlarıdır. Biz Toroslar İlçe Örgütü olarak Türkiye’de hızla oturtulmaya çalışılan faşizme karşı temiz, dürüst ve ilkeli partililerimizle bugüne kadar olduğu gibi mücadelemize devam edeceğiz ve bu mücadelemizde bize ışık tutan, önder olan, düzenlenen fezlekelerle susturulmaya çalışılan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde halkımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz. Hiç kimse Genel Başkanımızla aramıza girmeye, bizi partisine ihanet eden gündelikçi siyaset simsarlarıyla bir tutmaya kalkışmasın. Yaşasın CHP, yaşasın halkın umudu Kemal Kılıçdaroğlu.

 

 

 

 

                                                                                       AV. ADNAN GÜNDOĞDU

                                                                                  CHP TOROSLAR İLÇE BAŞKANI





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA