HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Mersin’de


2 Ağustos 2014 Cumartesi 09:31

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, başta CHP ve MHP olmak üzere sekiz partinin ortak adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Mersin Yenice’de coşkulu bir kalabalık ve yüzlerce araçlık konvoy tarafından karşılandı.

 

Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Yenice’de başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz olmak üzere, MHP ve CHP Mersin Milletvekilleri, birçok ilçenin belediye başkanları, destek veren partilerin il başkanları, ilçe başkanları, parti yöneticileri, kalabalık bir vatandaş topluluğu ve medya ordusu karşıladı.

     Konvoy eşliğinde Yenice’den Tarsus’a geçen ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a nezaket ziyaretinde bulunan Ekmeleddin İhsanoğlu, “Mersin’de gördüğüm sevgi ve ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Mersin aydınlıktan, demokrasiden ve çağdaşlıktan yana tavrını koyduğunu bu coşkuyla göstermiştir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz olmak üzere, buraya kadar gelerek gösterdiğiniz ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Türkiye’yi bekleyen güzel günler için en büyük katkıyı alacağımız illerin başında Mersin gelmektedir, buna gönülden inanıyorum.” dedi.      

     Ekmeleddin İhsanoğlu daha sonra Mersin’e geçerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti.

     Mersin’de olmaktan ve bu coşkuya şahit olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Ekmeleddin İhsanoğlu,“Mersin’de, Türkiye’nin daha da karanlığa gömülmeme mücadelesini veren ve ülkemizin aydınlık geleceğine ışık tutmak isteyen vatandaşlarımı görünce, ülkem adına umudum daha da arttı. Büyük önder Atatürk’ün vasiyeti olan müreffeh bir Türkiye’ye inşallah hep birlikte kavuşacağız.” dedi.

     Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a da görevinde başarılar dilemeyi ihmal etmeyen Ekmeleddin İhsanoğlu, “Kendisinin yerel bir yönetici olarak Mersin’de kalıcı ve önemli hizmetlere imza atacağına olan inancım tamdır. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mensubu bulunduğu partiyle birlikte, kendisinin de kişisel olarak verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

     Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocamaz ise,“Ülkemizin aydınlık yarınları için Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığını çok önemsiyorum. Kendisinin gerek kişiliği ve gerekse de bilgi birikimi ile bu makama yakışacağını ve bu önemli makamı tam anlamıyla dolduracağına inanıyorum. Birçok siyasi partinin ortak adayı olan Sayın İhsanoğlu, 10 Ağustos’ta gerçekleşecek halk oylamasında ipi göğüsleyerek, inşallah Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı olacaktır.” dedi.

     Temennilerin ardından Başkan Kocamaz, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na günün anısına üzerinde ay-yıldız motif bulunan bir tablo ile bir plaket takdim etti. Başkan Kocamaz, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun eşi Füsun İhsanoğlu’na da bir şal hediye etti.  





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA