HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
MHP Genel Başkanı Bahçeli Mersin’de konuştu


9 Ağustos 2014 Cumartesi 08:59

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda Mersinlilerle buluşarak, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik düşüncelerini paylaştı

 

 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç ile birlikte milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, belediye başkanları, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşların katıldığı toplantıda sözlerine, 30 Mart yerel seçimlerinde değerli adaylarla uyum içinde çalışarak, Mersin’de kazanılan zafere katkı sağlayan parti yetkililerine ve tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederek başlayan Dr. Devlet Bahçeli, “30 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Büyükşehir yasasında meydana gelen değişikliklerle, Türkiye genelinde büyükşehir sayısı 30’a çıktı. Bu 30 büyükşehir belediye başkanlığı için araştırma şirketlerinin MHP’ye hiç şans tanımadığı Mersin, Burhanettin Kocamaz ile en büyük cevabı vermiştir. Adana ve Manisa ile birlikte Mersin, MHP’nin ileri hedeflerine bir işaret olmuştur. Bu sonuç Cenab-ı Allah’ın bir lütfudur. Mersin, bütün ilçe belediye başkanlarıyla birlikte omuz omuza bir çalışma gerçekleştirecektir. Bu öyle bir çalışma olacak ki, herkes taş yerine oturmuş diyecek.” dedi.

     Sorunların ne olduğunun ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ne şekilde devralındığının bilindiğini ifade eden Dr. Devlet Bahçeli, “Mersinde işsizliğin yüzde 24’lere vardığı bir durum söz konusu. Birbirimizi incitmeden ve kırmadan, sabırla sonuç alacağız. Mersin’de kazanılan bu büyük başarı hazmedilemiyor. MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmış olması kabul edilemiyor. O yüzden bizi birbirimize düşürmek için fırsat bekleyenlere aman vermeyin. Mersin bundan sonra MHP ile özdeşleşecek ve başarımız kalıcı olacaktır.” dedi.

     MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli konuşmasının devamında, “2014-2015 arası 1 yıllık süreçte 3 önemli seçim yaşayacaktık ve bunlardan ilkini 30 Mart’ta yaşayarak tamamladık. İkinci seçim olan Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecini halen yaşıyoruz. Üçüncü seçim ise en geç 1 yıl içinde yapılacak olan 25. dönem genel seçimleridir. Bu 3 seçim Türkiye’nin bugünkü kötü durumuna da çare olacaktır inşallah.” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin yalnız ulusal değil, uluslararası platformda da büyük önem taşıdığına dikkat çeken Dr. Devlet Bahçeli, “Bu seçim halk tarafından yapılacak ilk seçim olma özelliğini taşımaktadır. MHP olarak bu seçimleri önemsiyoruz. Bu seçimlerde milletimizin iradesinin net bir şekilde ortaya konmasını istiyoruz. 57. koalisyon hükümeti döneminde Türkiye’yi krize sokmadan, meclisteki tüm partilerle uzlaşarak bir isim üzerinde anlaştık. Ve böylelikle 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer beyefendi seçilmiş oldu. 11. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 367 krizini çözerek, demokrasinin önündeki tıkacı kaldıran MHP olmuştur.

10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi, Türkiye’nin geleceği açısından çok önemlidir. Bu seçimlerde vatanını seven her bireyin sandığa giderek oy kullanması ve ülkenin daha da karanlığa gömülmemesi için üzerine düşen görevi yapması gerekmektedir. Adayımız Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na en fazla oy çıkacak şehirlerden birisinin de Mersin olduğunu düşünüyorum. Daha güzel ve aydınlık yarınlara hep birlikte ulaşmak dileğiyle tüm Mersinlilere sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA