HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
MHP Mersin İl Kadın Kolları Erdemli’li Kadınlarla buluştu


26 Aralık 2014 Cuma 09:10

Çalışmaları kapsamında ilçeleri gezerek istişare toplantıları düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Kadın Kolları Teşkilatı’nın;seçilmiş kadın belediye meclis üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği toplantıların dördüncüsü Erdemli İlçesi’nde yapıldı.

 

MHP Erdemli İlçe Kadın Kolları Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri,MHP İlçe Kadın Kolları Başkanları, MHP’li seçilmiş kadın meclis üyeleri, Belediye Başkanlarının eşleri ve partili bayanlar katıldı.

         Toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde kadınların yeri ve öneminden bahseden MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli,seçim öncesi ve seçim sonrası yapılan çalışmaları değerlendirdi.

MHP çatısı altında özveri ile çalışan kadın kollarının değerli üyelerine ve destek veren tüm kadınlara teşekkür eden İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli; “MHP Mersin İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak; birlik, dayanışma ve sorumluluk bilinci içerisinde sık sık istişare yaparak azimle çalışmalarımıza devam etmekteyiz.Bu noktada tüm yönetim kurulu üyelerimize, ilçe kadın kolları başkanlarıma ve değerli belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Önümüzdeki genel seçimlere yoğun bir şekilde hazırlandıklarını da vurgulayan Tekeli; “Önümüzdeki 2015 genel seçimlerinde biz kadınlara önemli görevler düşmektedir. Nasıl Yerel seçimlerde Mersin’de büyük bir başarıyı elde ettiysek, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile sekiz ilçe belediyesini nasıl kazandıysak inşallah genel seçimlerde de Mersin ve Tüm Türkiye’de bu başarı katlanarak sonuçlanacaktır. MHP Mersin İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak siz değerli kadınlarımıza güveniyor ve inanıyoruz” dedi.

         “Kadın Kolları Teşkilatımıza üye olan kadınlarımızın sayısının artması ve böylelikle kadınlarımızın siyasette daha aktif rol almaları bizleri oldukça mutlu etmekte ve bu durum çalışma şevkimizi daha da arttırmaktadır” diyen İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli; “Kadınlarımızın her türlü sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını ve çalışmalarda yer almalarını istiyor ve vesile oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de eğitim seminerlerimize daha yoğun bir şekilde yer vereceğiz.Burada gerçekleşen birlik ve beraberlik olgusu, kadınlarımızın kendilerini daha güçlü hissetmelerine ve sosyal alanlarda yeni atılımlar yapmasına vesile olmaktadır.Partimiz çatısı altında kadınlarımızın, cesaret göstermelerinin, çekinmemelerinin, mücadeleci bir yapıya kavuşmalarındaki en önemli unsur da istişareli bir çalışma içerisinde hareket etmemiz ve köklü bir iletişim kurmamızdır” dedi.

Toplantıda konuşan MHP Erdemli İlçe Kadın Kolları Başkanı Afife Erdem de toplantıyı organize eden MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli ve yönetimi ile tüm katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıda söz alan MHP İlçe Kadın Kolları Başkanları ve seçilmiş MHP’li kadın meclis üyeleri de kadınlara yönelik gerçekleştirilecek çalışmalarda kadın meclis üyeleriyle diyaloglu çalışmaların önemine değinerek, temennilerinin kadın milletvekili ve kadın meclis üyesi sayısının daha da artması olduğunu vurguladılar.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA