HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
İş adamı Narin yazdı “BAŞ-LIK-SIZ” !


11 Ocak 2015 Pazar 11:38

Siyasiler ve medya hep FARKLILIKLARIMIZLA bizleri bölen konularla ırk,din,etnik,milli geçmiş,kavga konuları ile masallar ile bizleri uyutmakta nerdeyse hipnoz altında tutmaktadırlar.Üst sınıf paraları elinde tutar-orta sınıf vergileri öder ve tüm işleri yapar-Fakirler ise sadece orta sınıfı korkutmak için vardır.

 

Kimse kusura bakmasın ama en büyük enayi bizleriz benim kafam şu anda böyle düşünüyor bu adamlar bizden daha akıllı oldukları için bol bol yalan söyleyip istediklerini yapıyorlar.Ben veya sen bunları facebook veya twitter’da yazsak ne olur ki diye düşünmeyin paylaşın konuşun yayın çünkü demokrasiye geçmeden önce liberalimsin temeli rahat raht fikirleri paylaşmadan geçer işte burada  bakalım insanlar nasıl uyanacak; ama o zamanda suçlu ilan ediliyorsunuz neden mi uyuyanları UYANDIRMA diyorlar.

DEVLETİN SÖYLEDİĞİ HİÇ BİRŞEYE İNANMIYORUM

İnancımı yitirdim ne kadar acı vatanını milletini korumak için  hiç tereddüt etmeden  canımı verecek bir yüreğe çocukluğumdan beri sahibim ancak bugün ülkem kan ağlamakta.

İyi bakın her şeye sahipler,bütün önemli topraklar,koylar,hazine arazileri,en değerli menkul kıymetler,müzeler,fabrikalar,yatlar,katlar,uçaklar sonu bitmeyen çılgın bir birikim 100 yıllardır devam eden talan.

“        PEKİ YA VATANDAŞ !

Politikacılar size seçim hakkınız vardır demek için piyasada olan bir yanıltma mekanizmasından başka bir kurluş değil işte SAF GERÇEK !

Elde ettiğiniz ile mutlu olmaya hep alıştırmışlar bizleri ne fazlası ne eksiği...

Kollektif şirketler denetçi mekanizmaları devamlı açık hep bana hep bana zihniyeti ile çalışan bir mekanizma önlerinde durmak intihar girişimi gibi bir şey kim olursan ol sonuçta medyada -siyaset çarklarıda-kurumların karar mekanizmalarıda bu çarklara bağlı-işte en basiti faiz lobisi-ülkenin en etkili kişisi bile ben başaramadım dedi bu ne demek-neden başaramadı-çünkü yetkileri sınırlı-

Bu mekanizmalar öyle bir günde bir yılda on yılda 50 yılda çözülecek mekanizmalar değil arkadaşlar uyanın,onlar ne istediklerini ve ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar ve hayatın şartları bu planlamalara göre yönetiliyor ve bunun sağlanması için milyarlarca dolar lobi faaliyetlerinde projelerle ve sosyal platformlarda harcanıyor çarkın devamı için-BÜTÜN MEDYANIN SAHİPLERİ VE EL DEĞİŞTİREN MEDYANIN ANLAMI DEĞİŞEN Bİ ŞEY YOK ÇARK AYNI TAS AYNI HAMAM SADECE ROLLER OYUNCULAR DEĞİŞİYOR O KADAR.

Eğitim rezil halde ve asla düzelmeyecek,çünkü mentalite diyor ki bırak eşşek eşşek kalsın ki sırtına yükü vuralım...İyi derecede okumuş,analiz yapabilen,kendi dünya görüşü olan insanları istemiyorlar hatta bunları suçlu ilan edip içeri atıyorlar işte 300 üzerinde GAZETECİNİN HALİ ORTADA-onlar emirleri dinleyen insanlar istiyorlar.

Yeterince aptal olacak çalışacak sosyal vergilerini verecek ve emeklilik paralarını yine büyklerin cebine koyacak sessiz kuzular istiyor bunlar-SEÇİM HAKKINIZ YOK SAHİPLERİNİZ VAR-

Meclis-belediyeler-devlet birimleri ve tüm kurumlarda onların boruları ötüyor-PEKİ YA BİZ !

Bizler emir komuta zincirine alıştırılmış bir ırkız.

Medya ve basın ciddiye alınacak düzeyde değil ülkemizde korkaklarla dolu-şakşakçılarla dolu yuh size yazıklar olsun açık ve net şekilde söylüyorum....

Ülkeme inanmak istiyorum ama BÜYÜK YALANIN içindeyiz maalesef.

ZENGİNİN DAH ZENGİN OLDUĞU FAKİRİN DAHA ÇOK FAKİRLEŞTİĞİ KAĞIT ÜZERİNDE DIŞARIDAN GELEN PARA İLE REFAHIN ARTTIĞI GÖZÜKEN BİR KÖLLEŞTİRME MEKANİZMASININ ÇARKI NE ZAMAN PATLAR BİLEMEM AMA TEK BİLDİĞİM EĞER BEN BUNLARI YAZIYORSAM ALLAH'IN ZİNİ İLE İLHAM ALMIŞ BİRİ OLARAK SİZLERE SUNUYORUM.

 Best Regards,

Engin Tan Narin





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA