HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk “Yanlışa giden eli düzelttireceğiz”


26 Mayıs 2015 Salı 09:28

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, mevcut iktidarı işaret ederek, “Bunların eli yanlışa gitti. Bunların eli eğildi, milletin hakkını, hukukunu hiç etti. Vallahi bu eli düzelttireceğiz. Hem de hesabını vererek düzelttireceğiz” sözü verdi.

 

“Hesabını veremeyecek kadar suça bulaştılar”

 

Seçim çalışmaları kapsamında Çamlıyayla’ya çıkarma yapan Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, Mersin Milletvekili Adayı Ali Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç’ın katıldığı etkinlikte, esnaf gezisi yapılırken, daha sonra balkon konuşması gerçekleştirildi. Burada Çamlıyayla halkına hitap eden Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, “Artık gün sayıyoruz. Birileri de gün sayıyor. Onlar gün saydıkça tedirginlikleri, korkuları artıyor. Oturdukları makamları unutuyorlar, sokaklara düşüyorlar. Bu demek ki 7 Haziran hepimizin çok büyük beklentiler içinde olduğumuz bir gün olacak. Eğer birileri fırsatı ele geçirirse rejim değiştirecek. Onun altında yatan da başkalarının dayatması. Ülkeyi böyle bölecekler. Başkanlık sistemini getirip, eyaletlere ayıracak ve bölücülerin arzu ve isteklerini gerçekleştirecekler. 12 yılda yoruldular. Millete hizmette değil, çalmakta, çırpmakta, rüşvette, yolsuzlukta, kanunsuzlukta yoruldular. Keşke bir de millete hizmette yorulsalardı. Çoluk çocuklarıyla beraber suça bulaştılar. Şimdi korku dağları sarmış. Eğer iktidarı bir kez kaybederlerse, hesabını veremeyecek kadar suça bulanmış vaziyetteler ve kendileri de bunu biliyor. Eğer böyle bir korkuları olmasa, bir Cumhurbaşkanının seçim meydanlarında ne işi var?” sözleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi.

 

“Mustafa Kemal’e bir bak”

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ü örnek almaya davet eden Öztürk, “Cumhurbaşkanı yüzde 51 oyla seçildi. Bizim için bitmiştir. Artık sen bizim Cumhurbaşkanımızsın. Ama o öyle demiyor. O bana oy verenlerin Cumhurbaşkanıyım diyor. Benim de bir partim var diyor. İyi de kardeşim burası Cumhurbaşkanlığı makamı. Sen hala Cumhurbaşkanı olduğuna inanamıyorsun. Öyle bir anlayışı var ki; belediye başkanıyken Başbakan oldu, belediye başkanlığını bırakmadı. Şimdi Cumhurbaşkanı oldu, ama başbakanlığı bırakmıyor. Beraberinde belediye başkanlığını da bırakmıyor. Yeter artık kardeşim. Hadi sana dayandık, Bilalin, Sümeyyen, damatların nereden çıkıyor? Sen Senden önce o makamlarda kimler oturdu dön bir geriye bak bakalım. Hiçbir şey bilmiyorsan otur o koltukta bir yüreğini temizle de senden öncekilerin neler yaptıklarına bir bak. Hele hele Mustafa Kemal’a bir bak…” diye seslendi.

 

“Kırılacak el sadece bunlarda var”

 

Sözleri “Devletin başına devlet gelecek” sloganlarıyla kesilen Öztürk, “Korkuları da bu zaten” dedikten sonra, “Devletin başına Devlet gelecek ve kanun hakimiyetini yeniden sağlayacak, hukukun üstünlüğü olacak, vatan evlatları da bakan evlatları kadar değerli olacak. En önemlisini Genel Başkanımız da söylüyor; milletin kör kuruşuna yan bakmışsa, tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatmışsa, o eli kanun vasıtasıyla kıracağım diyor. Kırılacak el de sadece bunlarda var. Bunların eli yanlışa gitti. Bunların eli eğildi, Bunların eli milletin hakkını, hukukunu hiç etti. Vallahi bu eli düzelteceğiz. Hem de hesabını vererek düzelttireceğiz” sözü verdi.

 

“Önce yandaşa, kalanı vatandaşa”

 

Mevcut iktidarın 12 yılda koltuklarını korumak için milletin cebinden millete bahşiş verdiğini anımsatan Öztürk, “Sanki kendi ceplerinden verdiler. Diyorlar ya gidersek acınızdan ölürsünüz. Yaşlıya maaş alamazsın, yardıma muhtaç olana yardım alamazsın, çocuk parası alana nereden alacaksın diyorlar. Sen kendi cebinden mi veriyorsun. Milletin parasını millete veriyorsun, üstelik önce yandaşlarını besliyorsun, kalanı millete veriyorsun. Övündükleri o yolları bile normal maliyetinin 3-4 katına yaptılar. Bu milletin hangi ihtiyacı var ise hepsini anasının ak sütü gibi devletten alacak. Daha da fazlasını vereceğiz. Bu söz Devlet Bahçeli’nin sözüdür ve notere bile gerek yoktur. Devlet gibi Devlet’in sözüdür. Kimse merak etmesin. Eğer evde işsiz çocuğun var, çaresizlik içindeysen, bir gün önce sofrandaki 4 dilim ekmeğin 5’e çıkmasını istiyor isen, bağında bahçende ürettiğin meyve-sebzenin sana maddi getiri sağlamasını istiyorsan, ecdat yadigarı bu topraklarda senden sonrakilerin de hür ve bağımsız yaşamasını istiyorsan, 7 Haziran’da elini vicdanına koy sandığa öyle git. İnanıyoruz ki; vicdanınızın sesini dinlerseniz, bizimle yürümeye devam edersiniz. Soygun düzeninin devamını, İmralı’daki bebek katilinin bu ülkenin yönetimine geçmesini istiyorsan, bebek katiline esir olanların devam etmesini istiyorsan, bu güzelim topraklarda çakal sesinin duyulmasını istiyorsan, bu hükümete oy vermeye devam et. Artık bu saatten sonra başımıza bela olacaklarını düşünüyorsanız da tebdil-i hükümette fayda vardır” dedi.

Öztürk daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi’ne ait seçim beyannamesinde yer alan asgari ücretin vergisiz ve bin 400 lira olması, sosyal konutlar, çiftçiye mazotun 1 lira 75 kuruş olması gibi hayati önem taşıyan vaatler hakkında bilgi verdi.

 

“Fellik fellik kaçanlar bugün masaya oturdu”

 

Çamlıyayla halkına seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da ülkenin geldiği konumu şu sözlerle değerlendirdi;

“Önümüzde 13 günlük bir süre var.b bu 13 günü çok iyi değerlendirmek mecburiyetindeyiz. Ülkemiz çok zor bir dönemeçten geçiyor. Ülkenin geleceği çok karanlık. Verilen tavizlerle bölücü örgütün maşası haline geldi. Memleket sevdalısından fellik fellik kaçanlar, bugün Cumhurbaşkanıyla, Başbakanla adeta masaya oturup pazarlık yapacak konuma geldi. Ülke ekonomik yönden de her geçen gün daha kötüye gidiyor. Gösterdikleri bahar, artık sonbahara dönüştü. Ülke kışa dönmeden millet el koysun ve 7 Haziran’da kararını birlikten, dirlikten, bütünlükten, bayraktan, bağımsızlıktan, hürriyetten yana tavrını koysun istiyoruz. Artık bu iktidarın miadı doldu. Sizlerden artık bu Abbas’ı yolcu etmenizi istiyoruz”

 

“MHP iktidarında 1 ay içinde…”

 

MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Öz ise, “Türklükten rahatsız olanlar, Türk milliyetçiliğini ayakları altına alanları 7 Haziran’da siz de ayaklarınızın altına almalısınız. Çamlıyayla’nın sorunlarını biliyoruz, Bölgemizi tanıyoruz. Bu bölgede yaşayan Türkmen ve Yörükleri yalnız zannedenleri 7 Haziran’da sandığa gömeceğiz. Çamlıyayla’nın adalet binasını buradan taşıyanlara cevap vereceğiz. Binasını yapıp içine doktor koyamayanlara hesap soracağız. MHP iktidarında 1 ay içinde bunları yapmak bizim boynumuzun borcudur. Sizlerde güveniyoruz, sizinle beraber de 8 Haziran’da burada bayram yapmak istiyoruz. Bunun için de Hem Mersin’de hem Türkiye’de Milliyetçi Hareketi tek başına iktidara taşıyacak güç olan sizlere güveniyoruz. Gazamız mübarek olsun” diye konuştu.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA