HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Veysel Sarı TŞOF Genel Başkan Vekilliğine Getirildi


25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:45

1987 Yılında Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimine giren ve daha sonra başkan vekilliği ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına getirilen Veysel Sarı TŞOF Başkan Vekilliği ile kariyerine yeni bir sayfa daha ekledi.

 

1987 Yılında Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimine giren ve daha sonra başkan vekilliği ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına getirilen Veysel Sarı TŞOF Başkan Vekilliği ile kariyerine yeni bir sayfa daha ekledi.

 Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı kısa adı TŞOF Olan Türkiye Şoforler ve Otomobilciler federasyonu Başkan Vekilliğine getirildi. Veysel Sarı, TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ın başkanlığında yapılan son toplantıda Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Dural ile birlikte tüm yönetim kurulu üyelerinin oyu ile Türkiye Şoförler ve Otombilciler Federasyonu Başkan vekilliğine getirildi.

 

TŞOF Başkan vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, 1987 Yılında Oda Yönetim kuruluna girdikten bir süre sonra önce başkan vekilliğine, daha sonraki süreçte de Oda Başkanlığına getirilmiş ve bu güne kadar 26 Yıl rakipsiz Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı yapmıştır.

 

Veysel Sarı sadece 2011 Milletvekili seçiminde MHP’den aday adayı olmak için kısa bir süre oda başkanlığına ara vermiş ve 2011yılında getirildiği TŞOF yönetiminden de bu yüzden istifa etmek zorunda kalmıştı.

 

Kariyer merdivenlerini amin adımlarla çıkan Başkan Veysel Sarı 2014 Yılında TŞOF Yönetim kurulu üyeliğine tekrar seçildi ve 22 Mayıs 2015 günü yapılan son yönetim kurulu toplantısında da oy birliği ile TŞOF başkan vekilliğine getirildi.

 

Veysel Sarı’nın TŞOF Başkan vekilliğine getirilmesi Mersin’de olduğu kadar birçok iİ’in oda başkanı ve Mersin esnafları arasında da büyük memnunluk yarattı.

 

Başkan Veysel Sarı yeni göreviyle ilgili olarak yaptığı açıklamada ise şunları dile getirdi.

 

“Benim tüm uğraşım özellikle şoför ve taşımacılık yapan esnafımızın mesleki ve özel yaşamında hakları olan kaliteyi yakalamaları için olmuştur. Tarafıma tevdi edilen TŞOF Başkan Vekilliği görevim süresince Genel Başkanım Sayın Fevzi Apaydın ve diğer mesai arkadaşlarım ile birlikte tüm şoför esnafımızın sorunlarının çözümünde daha etkili olacağım içinde çok mutluyum. Bu nedenle TŞOF Genel Başkanım sayın Fevzi Apaydın ve Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile yeni görevim nedeniyle memnuniyetlerini dile getirip başarı dileğinde bulunan tüm esnafımıza ve dostlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.  Mersin’de olduğu gibi Ankara’daki odamın kapısı da her zaman esnafımıza açık olacaktır.” dedi.

 

Başkan Veysel Sarı, Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural ile birer hafta süre ile TŞOF Başkan Vekilliği görevini sürdürmek için Ankara’da görev yapacak.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA