HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Mersin’in ŞIK ve EN’leri “FASHİON VIP” gecesinde bir araya geldi.


4 Ekim 2017 Çarşamba 10:32

Fashion VIP Magazin Dergisi tarafından her yıl yapılan ödül töreni bu yıl da Mersin’in şık ve en’lerini bir araya getirdi. Hilton Otel’de düzenlenen gecede ‘Yılın Şıkları’ ve jüri tarafından seçilen ‘Özel Ödüller’ sahiplerini buldu.

 

Türkiye’nin en beğenilen “FASHİON VIP” Magazin Dergisinin İmtiyaz Sahibi Kurtar Çakın ve derginin Yazı işleri Müdürlüğünü yapan Kurtul Çakın’ın davetlileri kapıda karşıladığı ödül töreninin sunuculuğunu ise Melis Küçüköner yaptı.

Ödül Töreni’nin açılış konuşmasını yapan FASHİON VIP Magazin Dergisi Yazıişleri Müdürü Kurtul Çakın; ‘Bir FASHION VIP klasiği haline gelen ve her yıl bölgesel olarak yaptığımız ‘Yılın Şıkları’ gecemizin ikincisini Adana’dan sonra Mersin’de yapıyoruz. Bir buçuk yıl önce Mersin Hilton’da İş, Cemiyet, basın  ve Siyaset dünyasının önemli isimleriyle yine bir araya gelmiştik.  Bildiğiniz üzere ‘Yılın Şık İsimlerini’ modaya yön veren, giyimleriyle fark yaratan ve geçtiğimiz yıllarda ödül alan isimlerden oluşan bir jüri belirliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Modacı Yelda Narin, Beymen Mağazaları Müdürü Seda Üstün, Adana'daki Gecemizde "Şık Kadın" Ödülünü Alan Derya Altunören Ve Cemiyet Hayatının Zarif İsimlerinden Sultan Karakucak'tan oluşan jüri dergimiz sayfalarında yer alan fotoğraardan yola çıkarak ödül alacak isimleri kararlaştırdı. Ve yine bu gece dergi yönetimimiz tarafından belirlenen alanlarında başarılı olmuş kişi ve kurumları da ödüllendireceğiz.  8 Yıl önce başladığımız yayıncılık hayatımızda birkaç ay sonra 9'uncu yaşımıza girmenin mutluluğunu yaşayacağız. 45 Günlük periyotlar halinde, bugüne kadar bir tek gün bile aksatmadan sizlerle birlikte olduk. İlkeli yayıncılık anlayışımızla bir tek kare fotoğrafı dâhil izinsiz çekmedik, yayınlamadık. Çizgimizden hiçbir zaman ödün vermedik.  Yıllar önce Adana ve Mersin ile başladığımız yolculuğumuzda sırasıyla Hatay ve Gaziantep illerine de uzandık. Ve son olarak bir yıl önce İstanbul'un gerek Avrupa gerek Asya yakalarında bulunan Remzi Kitapevleri aracılığıyla da okurlarımıza ulaşarak ulusal bir dergi olduk. 'En Çok Okunan' derginin yanı sıra altını çizerek belirtmeliyim ki bölgemizde 'En Çok Satan' dergi konumundayız. Bunu biz değil dergimizin satışa sunulduğu Kitapsan Şubeleri, Yaysat Ve Turkuvaz bayilerinin verdiği resmi satış rakamları söylüyor. Fashion VIP Ödülleri sahibini buldu ve bu güzel Akdeniz akşamında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. İyi ki geldiniz, bizleri onurlardınız. Bu gecede emeği geçen herkesi kutluyorum’ dedi.

“FASHION VIP” Moda ve Magazin dergisinin 2017 yılında ödüle layık görünen isimleri şöyle:

ŞIK ÇOCUKLAR Doruk-Demir OK ödülünü KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu’nun elinden aldı Atlas - Aras AKÇER ödülünü KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu’ndan aldı

ÖZEL ÖDÜLLER Hamit TUNA - Sosyal Sorumluluk Ödülünü GİŞKAD Başkanı Ayferi Tuğcu’dan.

Sabri TEKLİ - Eğitime Katkı Ödülünü Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’den,

Ayferi TUĞCU - Yılın STK Ödülünü Akdeniz Kent Konseyi Başkanı ve MESİAD Genel Sekreteri Yiğit Gökşen’den.

Hamit İZOL - Yılın Yazarı Ödülünü Sabah Gazetesi Haber Müdürü Temel Eren’den.

Ebru Petek BUDUR - Sosyal Sorumluluk Ödülünü Uluslararası Rotary 2430.Bölge Guvernör Yardımcısı Serhan Antalyalı’dan.

Engin Tan NARİN - Yılın Yazarı Ödülünü Modacı eşi Yelda Narin’den.

Dünya ASLAN - İşkadını Ödülünü GİŞKAD Üyesi Derya Altunören’den. Kamuran ELBEYOĞLU - Yaratıcı Kadın Ödülünü İşkadını Mürüvvet Kocaer’den aldı.

BASIN ÖDÜLLERİNDE:

Ziya KESKİNIŞIK “Yaşam Boyu Basın Onur  Ödülünü” Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Murat Koç’dan,

Ali ADALIOĞLU “Yaşam Boyu Basın Onur Ödülünü Lamos Rotary Kulübü geçmiş dönem başkanı Atıl Aktaş’tan.

Haldun OKDEMİR “Yaşam Boyu Basın Onur Ödülünü Derya Grup Onursal Başkanı Hasan Kış’tan.

Ünal AKDAĞ “Yaşam Boyu Basın Onur Ödülünü Hilton Otelleri Operasyon Müdürü Celil Kırmızı’dan.

Burak KARATAŞ Yılın “PR Ajansı” Ödülünü Mersin-Tarsus OSB Başkanı Sabri Tekli’den aldı. 

GECEDE AYRICA :

Özcan BALCAN Teşekkür Ödülünü Divan Oteli Bölge Müdürü Özkan Özek’ten. ŞIKLAR ÖDÜLLERİ Zehra-Murat ÇELEBİ Şık Çift Ödülünü Beymen Mağazası Müdürü Seda Üstün’den. Ceren YILDIRIM Şık Kadın Ödülünü Mimar Bilgi Onur’dan aldı Gamze Kılıç YENER Şık Kadın Ödülünü Doktor Sultan Karakucak’tan. Naime KARMUTOĞLU Şık Kadın Ödülünü Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Nuriye Karaoğuz’dan. Nazan ARSLAN Şık Kadın Ödülünü Psikolog Aygül Kılıç’tan. Hazal DAĞLI Şık Kadın Ödülünü İşkadını İrem Gedik’ten. Musa TİMUR Şık Erkek Ödülünü Beymen Mağazaları Yöneticisi Aydın Yalçın’dan. Fatih Aydın DOĞAN Şık Erkek Ödülü TÜGİAD Sicil Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Serttaş’tan. Hüseyin KIŞ Şık Erkek Ödülünü Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’dan. Göksel ÇAT Şık Erkek Ödülü AOSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan’dan. Samet UCUZ Şık Erkek Ödülünü Fashion VIP Dergisi İmtiyaz Sahibi Kurtar Çakın’dan aldı. Gece ilerleyen saatlere kadar başladığı nezihlikte seneye bulaşmak dileğiyle sona erdi. 





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA