HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
BÜYÜKŞEHİR’İN STRATEJİK PLANI HAZIR


10 Ekim 2019 Perşembe 09:04

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kenti birlikte yönetip, önemli kararların altına imza attığı meclis üyeleri ile bir araya gelerek, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Stratejik Plan Tanıtım Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

 

 

Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ tarafından, 2020-2024 yıllarını kapsayacak olan Stratejik Plan’ı meclis üyeleri ile paylaşan Başkan Seçer, “Stratejik Plan hazırlık çalışmamıza başladık ve sağlık, tarım, fen işleri, yol işleri, kadın, dezavantajlı gruplar, spor, sanat, kültür birçok alanda çalıştaylar düzenledik. Bu çalıştaylara her alanın, her konunun aktörlerini, sivil toplum örgütlerini, otoritelerini davet ederek, onların görüşleri ve o toplantılardan çıkan raporlar doğrultusunda Stratejik Planımızı hazırladık” dedi.

 

Stratejik Planın bir hayal ürünü olmadığını ve önemli emek içerdiğini aktaran Seçer, “Belediyemizin mevcut kaynaklarını en rasyonel, en etkin şekilde kullanarak bir Stratejik Planı hazırlarsak, çok önemli hizmetler, çok başarılı işler yapabiliriz. Biz Stratejik Planı bu bilinçle hazırladık. Hayal ürünü ve göz boyama amaçlı yapılmadı. Kes yapıştır yöntemi ile yapılmadı. Bu planda önemli emek var” diye konuştu.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kenti hep beraber yönetip, birlikte kararlar aldığı meclis üyeleri ile bir araya gelerek, ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Stratejik Plan Tanıtım Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Stratejik Plan’ın hazırlık sürecinde düzenlenen çalıştaylar ile katılımcı demokrasi adına güzel paylaşımlarda bulunulduğundan bahseden Başkan Seçer, 2020-2024 hizmet yıllarını kapsayacak olan Stratejik Plan’ın kente katacağı değerleri anlattı. Seçer, Mersin’i ileriye taşıyacak uygulamaları hayata geçireceklerini aktardı.

 

“Çalıştaylardan çıkan raporlar doğrultusunda Stratejik Planımızı hazırladık”

 

Seçer, sağlıktan tarıma, fen işlerinden yol çalışmalarına, dezavantajlı gruplardan spor, kültür ve sanata kadar pek çok alanı kapsayacak hizmetlerin yer aldığı yol haritasını anlattı. 2020-2024 Stratejik Plan çerçevesinde yapılan çalışmaları meclise sunmadan önce değerlendirmek için bir araya geldiklerini aktaran Başkan Seçer, “Bu önemli bir toplantı. Göreve geldiğimizden bu yana demokrasi tanımı yaparken, katılımcı demokrasinin önemli olduğunu ve bu kavramın da terminolojide, kitaplarda kalmaması ve uygulamada bizim yönetim anlayışımızda bunun hayata geçirilmesinin son derece önemli olduğunu söylemiştik. Bu anlayış çerçevesinde Stratejik Plan hazırlık çalışmamıza başladık ve sağlık, tarım, fen işleri, yol işleri, kadın, dezavantajlı gruplar, spor, sanat, kültür gibi birçok alanda çalıştaylar düzenledik. Bu çalıştaylara her alanın, her konunun aktörlerini, sivil toplum örgütlerini, otoritelerini davet ederek, onların görüşleri doğrultusunda, o toplantılardan çıkan raporlar doğrultusunda Stratejik Planımızı hazırladık” dedi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA