HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Mersin Motosiklet Spor Kulübü Yenişehirde hijyen paketleri daıtıyor


18 Nisan 2020 Cumartesi 11:13

Korona virüsü (Covid19) tedbirleri kapsamında kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Yenişehir Belediyesi, Mersin Motosiklet Spor Kulübü üyeleriyle birlikte, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara hijyen paketi dağıttı. Yeni Şehir Masasına bağlı Sosyal Hizmet Ekibi ve gönüllü motosikletçiler ev ev gezerek maske temininde zorlanan vatandaşlara içerisinde maske, yüksek alkollü kolonya ve korona virüs ile ilgili bilgiler içeren broşürlerin yer aldığı hijyen paketlerini verdi. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, virüs ile mücadelede dayanışma vurgusu yaptı.

 

Korona virüsü (Covid19) tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerde maske dağıtan, kentin farklı bölgelerine sensörlü dezenfektanlar yerleştiren ve araç içi dezenfeksiyon uygulaması yapan Yenişehir Belediyesi kırsal mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekibi hazırladığı hijyen paketlerini Mersin Motosiklet Spor Kulübü üyeleri ile birlikte kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara dağıttı. Günün ilk saatlerinden itibaren tüm kırsal mahallelerde eş zamanlı olarak hijyen paketlerini vatandaşlara teslim eden ekipler kent merkezinde de çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi korona virüsünün yayılmasını önlemek için yaptığı çalışmalarda gönüllülere de yer vererek virüs ile mücadele de gücüne güç katıyor.  

Başkan Özyiğit’ten dayanışma vurgusu

Korona virüsünün yarattığı zor süreci el birliği ile geride bırakacaklarını ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Korona virüs ile mücadeleyi hep birlikte dayanışmayla sürdüreceğiz. Bugünleri geride bıraktığımızda bize bugünlerde gösterdiğimiz dayanışma duyguları kalacak. Mücadelemize katkıda bulunduğu için Mersin Motosiklet Spor Kulübü gönüllülerine ve özveri ile çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi. Ülkemizde ve dünyada günden güne etkisini arttıran korona virüsü nedeniyle vatandaşların mağdur olmasını engellemek için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Yenişehir Belediyesi, dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi de dağıtıyor.

"Motorları korona virüsüne karşı maviliklere sürdük”

Özellikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların maske bulmakta zorlandığını söyleyen Başkan Abdullah Özyiğit, "Motorları korona virüsüne karşı maviliklere sürdük. Maske temin etmekte sıkıntı yaşayan hemşehrilerimize maske ve alkol oranları yüksek kolonyaları ulaştırdık. Kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın bu sorununu şimdilik çözdük,  kırsalda maske ve dezenfektan dağıtımlarımız devam edecek. İlçe merkezimizde de yoğun olarak kullanılan yerlerde maske dağıtıyoruz. Şuanda kentin birçok noktasında dezenfektan cihazlarımız yer alıyor. Mücadelemizi gün geçtikçe arttırıyoruz, hazırladığımız hijyen paketlerini merkezdeki hemşehrilerimize de ulaştırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yenişehir Belediyesinin bu çalışması maske bulmakta zorlanan vatandaşları da memnun etti.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA