HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
BAŞKAN YILMAZ’DAN PERSONELİNE TEŞEKKÜR


18 Nisan 2020 Cumartesi 11:48

Toroslar Belediyesi, Koronavirüse karşı etkili ve başarılı yürüttüğü çalışmalarla Toroslar halkının takdirini kazanıyor. Sürecin güvenilir ve kontrol altında tutulabilir olması amacıyla özveriyle sahada çalışan personeline teşekkür eden Başkan Yılmaz, hemşehrilerine seslenerek; "Onların emeklerini boşa çıkarmayalım. Kurallara uyarak, tedbirlerimizi alalım" dedi.

 

  Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Koronavirüs salgını ile mücadelede görev alan personeline teşekkür etti.

         Toplum sağlığını korumak adına gece gündüz demeden çalışan personelinin ortaya koydukları üstün emeğin çok değerli olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz; "Bugünleri dayanışma ile aşacağız" dedi.

         Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını Türkiye'de ilk olarak 11 Mart tarihinde görüldü. Bu tarih itibariyle Toroslar Belediyesi ise virüse karşı ilçe genelinde adeta topyekün bir savaş açtı.

 

"Virüse Karşı Önemli Bir Vazife Üstleniyorlar"

 

         Virüse karşı alınan tedbir çalışmaları kapsamında önemli bir vazife üstlenerek sahada çalışan tüm personeline teşekkür eden Başkan Yılmaz; "Son derece olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Sorumluluğumuz büyük. Ama bundan şikayetçi değiliz. Biz bugünler için varız. Bu süreçte halkımızın sağlığını korumak ve yanlarında olmak adına mesai kavramını bir tarafa bırakarak çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Bugüne Kadar 4 Bin 57 Nokta Dezenfekte Edildi"

           

            Salgının dünya genelinde etkili olmaya başlamasıyla birlikte gerekli planlamalarını yaptıklarını ve Türkiye'de ilk vakanın görüldüğü andan itibaren kamu binaları ile vatandaşların toplu kullanım alanlarında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Yılmaz, bugüne kadar 4 bin 57 noktanın dezenfekte edildiğini söyledi.

        

 

"Bu Sıkıntılı Günleri Hep Birlikte Atlatacağız"

 

         "Ülke olarak  dünyayı tehdit eden bir küresel salgınla mücadele ediyoruz. Bu salgını toplum olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız" diyen Başkan Yılmaz; "Salgının ülkemizde görüldüğü 11 Mart tarihinden itibaren mücadele çalışmalarımıza başladık. Özellikle toplumun temas ettiği tüm noktaları dezenfekte ediyoruz. 60 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız için kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nu Kaymakamlığımız ve Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte yüksek bir koordinasyon içerisinde yürütüyoruz. Bu kapsamda büyüklerimizin iaşe ve eczane ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında aracı oluyoruz. Yine bu süreçte evlerinden dışarı çıkma kısıtlaması getirilen büyüklerimiz ve 20 yaş altı bireylerimiz için online terapi hizmeti sunuyoruz. Türkiye’de bir ilk olan ‘Büyüklere Vefa, Haydi Onları Ara’ sosyal sorumluluk projesini başlattık. Proje kapsamında ‘Büyüklere vefa’ hattı kurarak bizlere ulaşan vatandaşlarımızı, evden çıkamayan 60 yaş ve üstü vatandaşlarımızla görüştürerek, bir iletişim köprüsü oluyoruz. Parklarımızdaki çocuk oyun gruplarını kapattık. Marketlerimiz, fırınlarımız ve semt pazarlarımız ekiplerimiz tarafından düzenli olarak denetlenmekte ve kontrol altında tutulmaktadır. Virüsün yayılmasını engellemek, hastalıktan korunmak ve etkilerini en aza indirmek amacıyla ilçemizde adeta bir seferberlik ilan ettik. Salgın nedeniyle dünyada ve ülkemizde vaka sayıları ve ölümlerin günden güne artması ne kadar ciddi bir süreçten geçtiğimizi göstermektedir. Önceliğimiz halkımızın sağlığı. Belediye olarak kurum içinde ve ilçemizin her noktasında önlemleri sıklaştırdık. Ama bunun yanı sıra vatandaşlarımızdan da mecbur kalınmadıkça evlerinden çıkmamalarını, hijyen kurallarına uymalarını ve sosyal mesafeyi korumalarını istiyoruz. Gereken hassasiyeti göstererek, hep birlikte ele verip bu kritik süreci atlatacağız" şeklinde konuştu.

 





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA