HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
BÜYÜKŞEHİR, EMITT FUARI’NDA MERSİN RÜZGÂRI


13 Şubat 2022 Pazar 09:17

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 9-12 Şubat’ta gerçekleştirilen EMITT Fuarı’nda Mersin rüzgârı estirdi. Yerli ve yabancı katılımcılara Mersin’in doğal ve tarihi güzellikleri ile lezzetlerini tanıtan Büyükşehir Belediyesi’nin standını binlerce kişi ziyaret etti.

 

Büyükşehir Belediyesi, bu yıl kapılarını 25. kez açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Mersin rüzgârı estirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin standı 4 gün boyunca yerli ve yabancı binlerce katılımcının ilgi ve merakla ziyaret ettiği bir stant oldu.

Açılışa Başkan Seçer de katıldı

Pandemi nedeniyle 2 yıl ara verilen ve bu yıl 9 Şubat’ta kapılarını aralayan fuarın açılışına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de katıldı. Başkan Seçer, fuarı gezerken birçok katılımcıyı ve belediye başkanını da Mersin standında ağırladı. Büyükşehir’in standını birçok Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, gezgin ve televizyon programı sunucuları, ünlü şef ve aşçılar, gastronomi ve turizm sektörünün önemli isimleri ve turizm meraklıları ziyaret etti. Ziyaretçiler, VR Mersin deneyimi ile tanışırken, Mersin’e ait lezzetleri de tattı.

Teknolojik ve yenilikçi bir yapıda hazırlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi standı, birçok ziyaretçinin ilgisini çekti. Standı ziyaret eden bazı katılımcılar, VR Mersin platformunda sanal gerçeklik gözlüğü ile Mersin’in tarihi mekânları başta olmak üzere birçok noktayı gördü.

“Standımızın büyüleyici etkisi bütün katılımcılar tarafından fark edildi”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, dolu dolu bir fuar geçirdiklerini ifade etti. Mersin standının yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Özdülger, “Standımızın büyüleyici etkisi bütün fuar katılımcıları tarafından fark edildi ve kulaktan kulağa yayılarak herkesin ilgi odağı oldu. Deneyim alanlarından çok etkilendiler. Aynı zamanda tabi Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak buradaki sunumumuz, duruşumuz, tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte Mersinimizin bu kalitesini, vizyonunu, güler yüzünü, yaklaşımını da en iyi şekilde ifade ettiğimiz için herkes tarafından fark edildik. Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı” dedi.

Özdülger, katılımcıların yorumlarının ve dönüşlerinin çok olumlu olduğunu da sözlerine ekledi. Bu durumun Mersin’in tanınırlığını artırma konusunda önemli olduğuna vurgu yapan Özdülger, “Çok yoğun bir katılım oldu. Çok olumlu dönüşler aldık; sevgiyle, merakla gelmek istediklerini ifade ettiler. Bu da bizim için kıymetli çünkü başta temel amacımız Mersin’i ulusal ve uluslararası düzeyde daha da bilinir kılmak. Buradan da yineliyoruz; Mersin’e gelsinler, bizlerin güler yüzünü bu güzel şehrimizde deneyimlesinler. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu çatının altında bulunmaktan, vizyonumuzu herkese göstermekten büyük gurur duyuyoruz” diye konuştu.

“Aynısını Şanghay’da görmüştüm”





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA