HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Ertuğrul Sağlam ile çok özel röportaj


29 Nisan 2011 Cuma 21:24

Son şampiyon Bursaspor’un başarılı ve genç Teknik Patronu Ertuğrul Sağlam, Sporajans Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Bıldırcın’ın sorularını içtenlikle cevapladı. Sağlam Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Bıldırcın’ı Bursa Özlüce Tesisleri’nde ağırladı

 

Röportaj: MEHMET BILDIRCIN

İşte Sağlam’ın Sporajans’ın genel yayın yönetmeni ve genç kalemi Mehmet BIDLDIRCIN’a verdiği çarpıcı açıklamalar...

 

Bursaspor’un durumu...

Şampiyonluk yolundaki başarısı...

Ertuğrul Sağlam’ın yol haritası...

 

Hepsi bu söyleşide...

 

SON ŞAMPİYON İÇİN BAŞARISIZ, ANADOLU İÇİN BAŞARILI

Mehmet Bıldırcın: Bursaspor’u bu sezon başarılı buluyor musunuz?

Ertuğrul Sağlam: Bu sezon başarılı olamadık maalesef. Eğer Bursaspor, geçtiğimiz yılın şampiyonu olmasaydı bir Anadolu takımı için 3. sıra başarı sayılabilirdi. Ancak son şampiyon Bursaspor’un bu sezon en azından Şampiyonlar Lig’ine katılması gerekirdi. Sonuç itibariyle Anadolu takımı olan Bursaspor için 3. sıra başarı sayılabilir ama son şampiyon Bursaspor için eksik bir başarı olacak.

BURSASPOR’A FAYDALI OLACAK İSİMLER

Mehmet Bıldırcın: Yeni sezonda ‘’Dünya Çapında’’ bir isim transfer edilecek mi?

Ertuğrul Sağlam: Şu an için bunu konuşmak erken olur. Elbette transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bazı isimler var listemizde. Bu isimleri futbolcuların kendileri ile görüştükten sonra zaten duyacaksınızdır. Bursaspor’a faydalı olacak isimler transfer edilecek.

BURSASPOR HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLACAK

Mehmet Bıldırcın: Bursaspor yakın zamanda tekrar şampiyonluk görebilecek mi?

Ertuğrul Sağlam: Bursaspor’un bu vakitten sonra her zaman hedefi şampiyonluk yarışı içerisinde olmaktır. Tüm Anadolu takımlarının da bu yarışta olmak isteyeceğini düşünüyorum. Şampiyonluğun bir tesadüf olmadığını ispatlamanın en basit yolu tekrarlamaktır. Bursaspor bu yarışta olduğu sürece şampiyon olmaya en yakın ekiplerden biri olacaktır.

SAĞLAM, BURSA’NIN FERGUSON’U MU OLACAK?

Mehmet Bıldırcın: Taraftar ‘’Sonsuza kadar Ertuğrul Sağlam’’ diyor. Bende bir yazımda ’’Ertuğrul Sağlam Bursaspor’un Ferguson’u Olmalı’’ demiştim. Ertuğrul Sağlam, Bursaspor’un Sir Alex Ferguson’u olacak mı?

Ertuğrul Sağlam: Evet o yazınızı okumuştum. Bursa kenti ve taraftarı çok değerli. Bu tutumları memnun edici. Türkiye’de istikrar sorunu gözle görünür bir derecede. Uzun soluklu başarı için istikrar şart. Bursaspor’un menfaatleri doğrultusunda neden olmasın. Ama Bursaspor’un menfaatleri ve başarıları ile ters düşecek bir konum oluşursa elbette bende kendime yakışanı yaparım. Ama öncelikli ve tek hedefim Bursaspor’un uzun süreçli başarılarıdır. Başarı sadece sahada alınan sonuçlar ile olmaz. Her alanda Bursaspor’un başarılı olması için burada olacağım.

NE AVRUPA, NE TÜRKİYE NE DE MİLLİ TAKIM; ŞU AN SADECE BURSA

Mehmet Bıldırcın: Bursaspor’dan sonra tercihiniz Türkiye’mi yoksa Avrupa’mı olacaktır? Hedefleriniz arasında Milli takım var mı?

Ertuğrul Sağlam: Şu anda Bursaspor’dan sonrasını düşünmüyorum. Önce Bursaspor. Zaman ve durumlar ne gösterir ileride bilemeyiz. Önceden bilemediğimiz bir şey için de kesin hüküm vermek yakışık almaz. Ama şöyle söyleyebilirim; Avrupa’da da Türkiye’de de Bursaspor başarılı olursa her iki yerde de Bursaspor ile olacağım zaten.

Milli takıma gelince, daha önce de bu konular gündeme geldi. Elbette her Türk teknik direktör Milli Takımı çalıştırmak ister. Ama şu an planımda ve hedefimde Bursaspor’un başarısı var.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA