HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Güçlü örgür yaratacağız, makam ve mevki peşinde olmayacağız.


2 Haziran 2012 Cumartesi 15:36

F. Bora Yorulmaz CHP İl Başkanlığına aday olduğunu çıkladı. CHP İl binası önünde büyük bir partili gurubuna seslenen bora yorulmaz çok öarpıcı mesajlar verirken özellikle “kimsenin adayı olmadığını” söyledi. Yorulmaz, yönetimde yer alacak olanların başka hiç bir yere aday olmayacaklarınıda ifade etti.

 

F. Bora Yorulmaz CHP İl Başkanlığına aday olduğunu çıkladı.  CHP İl binası önünde büyük bir partili gurubuna seslenen bora yorulmaz çok öarpıcı mesajlar verirken özellikle “kimsenin adayı olmadığını” söyledi. Yorulmaz, yönetimde yer alacak olanların başka hiç bir yere aday olmayacaklarınıda ifade etti.

 “KARANLIĞI YENECEĞİZ”

 “Ülkemizin içinde bulunduğu kritik süreçte parti içi seçim heyecanı yaşıyoruz. Bu seçimler partimiz ve ülkemiz için dönüm noktasında oldukça önemli seçimler. Hemen belirteyim, ya karanlığı yenip güneşi birlikte göreceğiz, ya da dönülmez yol sürecinde tüm kazanımlarımızı yitireceğiz.

Kritik eşikten geçiyoruz.

Zoru yaşamım boyunca sevdim. Başarıda kararlılık ve cesaret yadsınmaz gerçeklerim oldu. 12 Eylül faşist cuntasınınTürkiye solunu yıkıp, bugünlerde iktidar olanların yolunu açtığı o gri günlerde siyasete girdim.

32 yaşında, verdiği mücadele ve elde edilen demokratik kazanımlar açısından ülkemizin en yürekli partisi olan SODEP’e ilçe başkanı oldum..

Herkesin siyaset yapmakdan çekindiği, korkunun kol gezdiği günlerde Mersin’de ve Türkiye’de SODEP bayrağının onurla açılmasına katkı verdim.

SHP ve CHP’de il başkanlığı yaptım. Bu süreçlerin tamamında dar kadroculuk anlayışının hep karşısında oldum, parti-içi demokrasiye inandım.

Bugün yeniden aynı anlayışla adayım!

Çünkü 29 yıl öncesinin heyecanını duyuyorum, bugün karanlık günler yaşıyoruz. Bugün o yıllardan daha çok mücadele verilmesi gerektiğine inanıyorum. Bunun için gerekli bilgi ve birikime sahibim. Bugün mücadele bayrağının yükseltilmesi, örtülü faşizme karşı omuz omuza olunması gerekiyor.

 “MÜCADELE ADAYIYIM”

 Ben mücadele için adayıyım.

Gerçekten zor günler yaşıyoruz. Yaşadıklarımız ortada; gündem yoğun. Yeni anayasa gündemde;büyükşehir yasası gündemde. Üniter yapı ve ülkenin DNA’sı ile oynanmak isteniyor. Komik zamlara ve grev yasaklarına karşı direnen emekçiler işten atılıyor. İşsizlik ve yoksulluk büyüyor, baskılar artıyor. Öte yandan, komşumuz ve kardeş ülke Suriye ile çok tehlikeli bir savaşın eşiğine geldik.

Bütün bunlara karşı susacak mıyız?

Elbette hayır!

Değiştirmek, dönüştürmek mümkün.

Şikayet eden değil, üreten olacağız. Mersin’de ve Türkiye’de birinci olmak hedefindeyiz.

Çoban ateşini Mersin’den yakacağız.

Kadınlar ve gençler artık bu partide kendilerine yer bulacaklar.

Yandaş medyanın ağır kuşatma ve saldırı aracı olmasına karşılık kendi mecralarımızı yaratacağız. Mersin CHP, sosyal paylaşım sitelerinden anında on binlere ulaşacak; bunun alt-yapısı hazır.

Mersinle kucaklaşacağız. Belediyelerimizle sevgi ve uyum içinde çalışacağız.

Ben ve yönetim kurulu üyelerim hiçbir yere aday olmayacak.

Her yerde ön seçimi yaşama geçireceğiz. Parti içi seçimlerde çarşaf liste uygulayıcısı olacağız.

Güçlü örgür yaratacağız, makam ve mevki peşinde olmayacağız.

Karanlıkları aydınlığa çevireceğiz.

Hedefimiz net!

Ne yapacağımızı biliyoruz.

Deneyimliyiz!!

1983 yılında (29 yıl önce) askeri faşist idareye karşı mücadele için büyük bir heyecan ile ilçe başkanı olmuştum. Bugün ise sivil faşizme mücadele için yine büyük bir heyecan ile İl Başkanlığına aday oluyorum.

Bunun için Cumhuriyet Halk Partisinin yiğit, yürekli, fedakar delegelerine başvuruyorum.

Ve hep beraber, ortak inançlarımız için, ortak amaç ve ideallerimiz için mücadele edeceğimize inanıyorum.

Yaşasın Cumhuriyet halk Partisi!!

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!!”





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA