HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Sarıgül “Şişli Modeli” yarattı, ya siz?


22 Haziran 2012 Cuma 16:01

Türkiye Değişim Hareketi Mersin İl başkanı Mirza Turgut ile Toroslar ilçe Başkanı Muarem Çağatay, Mezitli İlçe Bakanı Haluk Hallaç, Yenişehir İlçe başkanı Kürşad Doğan ve Akdeniz İlçe başkanı Ali Mercan ortak bir açıklama yaparak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a “Hayrola; neden Sarıgül’e saldırıyorsunuz” dediler..

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, önceki akşam bir yemekte basın mensuplarına, “Ben yaptığım işleri Sarıgül gibi şov yaparak anlatmıyorum” diyerek, Sarıgül’ü şovculukla suçlamıştı..

TDH Mersin İl ve ilçe başkanları bugün yayınladıkları basın bülteninde Macit Özcan’a cevap verdiler..

Özcan’a “hayrola Başkan, bu nereden icap etti” diye başlayan basın bülteninde TDH yöneticileri şunları kaydettiler:

“Sayın Özcan’ın bu tutumunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz..Durup dururken liderimiz Sarıgül’ü öne çıkarıp, onun başarılarını küçümsemek, hakkı olmadığı gibi haddi de değildir..

Sarıgül, yerel yönetimlerde “Şişli modeli” yaratmıştır.. Bu modelden Türkiye’nin her noktasında  övgüyle söz edilmektedir. Öte yandan Avrupa’nın Sosyal Demokrat belediye başkanları, modeli anlatması için ya Sarıgül’ü çağırmakta, ya da Şişli’ye gelerek burada bilgi almaktadırlar.Peki Sarıgül’ün hizmetlerini küçümseyen sayın Özcan bugüne kadar Belediyecilik konusunda ne yapmıştır?

SARIGÜL PARTİNİN KURULUŞUNU DURDURDU


Basın bülteninde Sarıgül’ün, “Kılıçdaroğlu’nun rüzgarının” önünü kesmemek için, Türkiye Değişim Partisi’ni kuruluşunu durdurduğunu belirten başkanlar, “ aradan geçen iki yıl içinde Sarıgül ve TDH, CHP’nin önünde duracak hiçbir eylemde bulunmadı. Sayın Macit Özcan’ın  Sarıgül ismi geçtiğinde teşekkür etmesi gerekirken, onu hedef almasının ne anlama geldiğini çözmüş değiliz.


Ayrıca Sayın Özcan “Büyükşehir” belediye başkanı.. Dolayısıyla kendi kulvarın da başka bir Büyükşehir Belediye başkanı ile kıyas yapması gerekirken, neden bir ilçe belediye başkanı olan Sarıgül’ü rakip görüyor?


EN BEĞENİLEN İKİNCİ LİDER


Sarıgül, yapılan tüm anketlerde Erdoğan’dan sonra, en beğenilen siyasi lider.. Ayrıca sol seçmenle yapılan araştırmalarda da solun lideri konumunda..Sayın Özcan, böylesi bir siyasi liderle kendini kıyaslaması  da zaten anlaşılabilir bir şey değil..Sarıgül Şişli belediyesi olarak 100’lerce okul yaptırmıştır.. hemen tüm cenazelerde, düğünlerde halkın içindedir..Halka dayanan, halkla beraber 24 saat hazır hizmet iddiası ile yepyeni bir sosyal demokrat belediyecilik modeli üretmiştir.. Sayın Özcan’ın bunları bilmesi gerekir diye düşünüyoruz..Peki ya Sayın Özcan ne yapmıştır? Örneğin 13 yıl boyunca bir tane okul yaptırmış mıdır?


SİZ NE YAPTINIZ?


Mersin neresi, Şişli neresi?

Durup dururken Sargül’ü hedef seçmek, herhalde onun prestijinden faydalanmak amacıyla olmaktadır..

Tüm Mersin kamuoyu çok iyi bilmektedir ki Sayın Özcan, belediyecilik hele de sosyal demokrat belediyecilik adına hiçbir şey yapmamıştır..

Sarıgül ise belediye hizmetlerindeki başarıları ile halka mal olmuş ve Türkiye’nin  geleceğinde etkili bir aktör olabilecek güce erişmiştir” dediler..


Türkiye Değişim Örgütü Mersin İl Örgütü





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA