HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Kocamaz Mersin Büyükşehir Başkanı gibi


24 Mart 2014 Pazartesi 09:31

Hafta sonu sabahın erken saatlerinde Mut ilçesine giden Başkan Kocamaz, ilk olarak Göksu Beldesi ardından sırasıyla Hamam ve Kemenli Köylerini ziyaret etti. Daha sonra Akdeniz İlçesinde Parmakkkurdu ve Camili köylüleri ile buluşan Başkan Kocamaz, Yenişehir ilçesi Değirmençay beldesi, Akdeniz ilçesi Turgut Reis, Mezitli ilçesinde Özgüncel Sitesi ile Huzurkent Beldesi’ndeki açık hava toplantısına da katıldı.

 

Her gittiği yerden ‘Başkan Kocamaz Seni Kimse Yıkamaz’ sloganıyla, hava fişek gösterisi ve davul zurna ile  karşılanan Başkan Kocamaz, 31 Mart Mersin için yeni bir kurtuluş bayramı olacağını söyledi.

Başkan Kocamaz, “Hafta sonu, 30 Mart’ta Mersin’in geleceğiyle ilgili, ülkemizin geleceğiyle ilgili bir karar verilecek. Bu kararı sizler vereceksiniz. Bugünkü halinizden memnunsanız, eğer bir sıkıntınız yoksa Mersin’in gidişatından, Mersin’in görüntüsünden, Mersin’in içinde bulunduğu durumdan memnunsanız size söyleyecek hiçbir şeyimiz yok. Ama Mersin’in bugünkü konumundan memnun değilseniz, yarınınızdan endişe duyuyorsanız, geleceğinize güvenle bakamıyorsanız, Mersin’in keşmekeşliğinden, altyapısından, trafiğinden memnun değilseniz önümüzdeki Pazar sizler için bir fırsattır. Dolayısıyla bu Pazar memnuniyetsizliğinizi inşallah üç hilalin altında buluşarak ortadan kaldıracaksınız” dedi.

 

HEPSİNİ GEÇ  ÜÇ HİLALİ SEÇ

Oy pusulasından “Hepsini geç, üç hilali seç” diyen Başkan Kocamaz, “Mersin genelinde gördük ki, Mersin hazır ve bizi bekliyor. Pazar günü sabah erkenden kalkıyoruz ve kararlı bir biçimde oy vereceğimiz sandığın başına gidiyoruz. Önce ilçeniz sonra büyükşehir için elinize bir oy pusulası verecekler. Oy pusulasını elinize aldığınızda ananınızın ak sütü kadar helal, namusunuz kadar temiz, yaşamınız kadar şerefli oylarınızı besmele çekerek o oy pusulasında baştan sona hepsini geçip, üç hilalin altına mührünüzü vuracaksınız” şeklinde konuştu.

 

MERSİN KARARINI VERMİŞ

Başkan Kocamaz, Mersin’in kararını verdiğini belirterek, “Mersin karar vermiş, Mersinli ayağa kalkmış. Mersinli balkonları, damları doldurmuş, Mersinli 30 Mart’ı sabırsızlıkla bekliyor. Ve Allah’ın izniyle 30 Mart’ta Mersin’de sandıklar patlayacak. Çünkü gittiğimiz her yerde aynı coşku, gittiğimiz her yerde aynı heyecan, gittiğimiz her yerde vatandaşımız artık kabına sığmıyor, 30 Mart’a gecikmiş bir kararı tescil etmek istiyor.  Artık meyve olgunlaştı, 30 Mart’ta meyve toplanacak ve Allah’ın izniyle sandıklara doldurulacak. İşte o zaman Aziz Atatürk’ün sözünün içi doldurulmuş olacak Mersinliler, Mersin’e sahip çıkmış olacak. Mersin’in elbette hizmete ihtiyacı var ama Mersin’in hepsinden önemlisi huzura, güvene, istikrara ihtiyacı olduğunu herkes çok iyi biliyor ve kararlarını Allah’ın izniyle ona göre verecekler. Mersin’in belli bölgelerine insanların rahatça girip çıkamadığını çok iyi biliyorsunuz. Biz Mersin’de yönetime barış için talibiz. Biz yönetime huzur ve güven için talibiz. Çünkü bizim olduğumuz yerde sevgi vardır, bizim olduğumuz yerde saygı vardır, bizim olduğumuz yerde barış vardır, bizim olduğumuz yerde kardeşlik vardır, bizim olduğumuz yerde hak vardır, hukuk vardır, adalet vardır. Bizim olduğumuz yerde projeler vardır, bizim olduğumuz yerde hizmet vardır, bizim olduğumuz yerde bereket vardır, bizim olduğumuz yerde Allah’ın izniyle hareket vardır” ifadesini kullandı.

Başkan Kocamaz, “Bugün gerek Mersin’imiz gerekse de ülkemiz bir kaos bir kargaşa dönemi yaşıyor. Hepimizin birleşmeye, bütünleşmeye, memlekete sahip çıkmaya mecburiyetimiz var. Onun için herkesi göreve davet ediyoruz. Bir zamanlar referandum için bir söz söylendi, hatırlayın,  mezardakiler bile çıkıp ‘referandum lehine oy kullansın’ dediler. Bende diyorum ki, hastasıyla, yaşlısıyla, genciyle, ihtiyarıyla, kadınıyla, erkeğiyle bu memleketi seven herkes ölüm döşeğinde de olsa gidip oyunu kullanmak mecburiyetinde. Memleketinize sahip çıkın, geleceğinize sahip çıkın doğduğunuz, büyüdüğünüz yada havasını teneffüs ettiğiniz, suyunu içtiğiniz her şeyiyle diriyken de ölüyken de mekanınız olacak kentinize sahip çıkın. Oy pusulasını elinize aldığınızda baştan itibaren hepsini geçecek, en sağdaki üç hilalin altına mührü besmeleyle basacaksınız. İşte o zaman 31 Mart günü Mersin’de güneş bir başka parlayacak, bir başka aydınlık olacak Mersin. 30 Mart Mersin’in makus talihini yendiği gün olacak, Allah’ın izniyle 30 Mart Mersin için yeni bir milat olacak. Sizlerin vereceği 30 Mart’taki karar Allah’ın izniyle Mersin’in makus talihinin de yenildiği gün olacaktır. 30 Mart Mersin için yeni bir milat 31 Mart yeni bir kurtuluş bayramı olacak” şeklinde konuştu.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA