HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Başkan Tuna, 3.Dönemine dualarla başladı


4 Nisan 2014 Cuma 12:02

30 Mart Yerel Seçimlerinde Toroslar İlçesi’nde 56 bin 47 oy ile Belediye Başkanlığı görevini yeniden kazanarak üçüncü kez Belediye Başkanı olan MHP Adayı Hamit Tuna, dualarla görevine başladı.

 

 

 Mersin Adliyesi’nde Toroslar İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatasını alan Belediye Başkanı Hamit Tuna, daha sonra MHP Toroslar İlçe binası önünde düzenlenen törene geçerek davul ve zurna eşliğinde binlerce vatandaş ve belediye personeli tarafından karşılandı.

            Programa; Mersin Milletvekilleri Mehmet Şandır ve Ali Öz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin eski Milletvekilleri Cahit Tekelioğlu, Hidayet Kılınç ve Behiç Çelik, Belediye Başkanları, MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüsnü Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kadın Kolları Başkanları, MHP Mersin İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Tüm Muhtarlar Derneği Mersin Şube Başkanı Ali Ülgen ve mahalle muhtarları da katıldı.

Alanı dolduran tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşarak teşekkür eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya vatandaşlar da yoğun ilgi ve sevgi gösterdi.

            Programın açılış konuşmasını yapan MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay, seçim sürecinde kendilerine destek ve gönül veren tüm Toroslar halkına teşekkür etti.

            Yaptıkları hizmetlerle ve halkın içinden belediyecilik anlayışı ile 10 yıldır Toroslar’ da ve 20 yıldır Tarsus’ta belediye başkanlığı yapan Başkan Hamit Tuna ve Başkan Kocamaz’ın marka olmuş  bir yönetici olduklarını dile getiren Aksay; “Seçim sürecinde çok çileli ve yokuşlu yollardan Sayın adaylarımız Hamit Tuna, Burhanettin Kocamaz ve değerli hemşerilerimizle yürüdük. Biz yola çıkarken zaferin bizim olacağını biliyorduk. Çünkü belediyecilikte marka olmuş pırıl pırıl, adam gibi adam olan belediye başkanlarımız Sayın Hamit Tuna ve Sayın Burhanettin Kocamaz Bey bizimleydi. Bundan sonra da inşallah birlikte daha güzel zaferlere daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.

            Daha sonra söz alan MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, MHP’nin Mersin’de kazandığı seçim zaferini kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek yeniden Toroslar’da göreve gelen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Başkan Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti.

“Bu seçim zaferi sizin eserinizdir” diyen Şandır; “Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak için gösterdiğiniz gayretler bugün sonuca ulaştı.İnşallah tüm Mersin’i kucaklayacağız.Başta Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli olmak üzere tüm Milletvekili arkadaşlarımız adına adaylarımıza ve partimize destek veren tüm Mersinli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.Toroslar’da yeniden seçimi kazanarak 3.dönemine başlayan Sayın Hamit Tuna, belediyecilik, yönetim ve hizmet anlayışıyla çok değerli bir belediye başkanı olduğu gibi herkesi kucaklayan yönüyle de Toroslar’da bu zaferin kazanılmasında büyük emeği vardır”  dedi.

            Alkışlar ve ‘Toroslar seninle gurur duyuyor’ sloganları eşliğinde kürsüye gelen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise artık Toroslar’da yalnız kalmadıklarını vurgulayarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Kocamaz ile birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarına dikkat çekti.    

Kendilerine ve partilerine destek veren başta kadınlar olmak üzere tüm Mersinlilere teşekkür eden Başkan Hamit Tuna; “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan devir teslim töreni ile bugün muhteşem bir gün yaşadık. Duyguların en üst noktaya çıktığı ve insanlarımızın gözlerindeki o buğulu ifadeyi gördük.Bu bir özlemin, hasretin ve hedefin zafere sonuçlanmasıydı.Bu güzel günlerde olmanın heyecanını sizlerin destekleriyle rabbim bizlere yaşattı.Her zaman söylüyoruz, siyaset tek başına yapılmaz.Siyaset halay gibidir.Halayın başında Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli, Genel Başkan yardımcılarımız, MYK üyelerimiz, Milletvekillerimiz, il Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız,İlçe Başkanlarımız, Kadın Kollarımızın başkanları ve teşkilatlarımız o halaya dizilir ve o güzel halayın çekilmesi insanların alkış tutması demektir.Biz de 2014’de Mersin’de özellikle ve önemle  halayımızı güzel ve hep birlikte çektik.Seçim sathında herkes de bizi alkışladı” dedi.

Toroslar halkındaki kendilerine olan teveccühü her zaman gördüklerini ve bununla mutluluk duyduklarını da belirten Başkan Tuna, seçim süreci boyunca heyecanlarını hiçbir zaman bitirmediklerini ve tempolarını düşürmediklerini kaydetti.

Başkan Tuna; “Biz hiçbir zaman sırça köşklerden belediye başkanlığı yapmadık. Bu yanımız ve yönümüzle halkımızın her zaman desteğini gördük. Bizi sol kol ile Toroslar’da yalnız bırakmayın dedik. Tek kol ile Toroslarımıza en güzel hizmetleri sunduk ama güçlü olan sağ kolu da vermelerini istedik. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Burhanettin Kocamaz ile bizi eşleştirmelerini istedik. Bu desteği ve gücü veren tüm halkımıza yeniden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Her dönem Toroslar’da özellikle açık ara önde olduk.Kayayı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir.Sizler de bizlere sürekli destek oldunuz ve sahip çıktınız.İnşallah bizler de bunu asla unutmayacağız.Her zaman bir ve beraber olacağız.Bu güzel kenti daha yaşanılabilir bir dünya kenti yapacağız” dedi.

Başkan Tuna’nın yeniden göreve başlama törenine katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da kazandıkları bu başarının mimarlarının Mersin halkı olduğunu belirterek, destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Kocamaz; “Yaklaşık bir yıldır gösterdiğiniz mücadele azminden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Ama hepimiz bir davaya inanmışız. Kendimizi, Yüce Türk Milletine, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Türk dünyasına adamışız. Sizleri ancak  kazanılan bu başarılarla mutlu edebiliyoruz. Burada ortak bir başarı var ise bu başarının mimarları da sizlersiniz. 10 yıldır Toroslar’da büyük hizmetlere imza atan Sayın Belediye Başkanımız Hamit Tuna’ya da görevinde başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye binasının önünde kurban kesilerek, dualar okundu.Daha sonra Başkan Tuna, makamında tebrikleri kabul ederken, vatandaşlar da Başkan Hamit Tuna’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA