HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Plaj Voleybolu Halk Turnuvası sona erdi


18 Ağustos 2014 Pazartesi 17:36

Mezitli Belediyesi’nin 16-17 Ağustos tarihleri arasında organize ettiği "Plaj Voleybolu Halk Turnuvası" sona erdi.

 

İçel Anadolu Lisesi güneyinde düzenlenen turnuva, çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. Bayanlar ve erkekler kategorisinde mücadele eden sporcular iki gün süren turnuvada şampiyonluk için centilmence mücadele ettiler. Halk turnuvası final maçı bayanlar kategorisinde kıyasıya mücadele eden, Tuğçe Koç ile Gizem Arı birinci olurken, erkekler kategorisinde ise birinciliği Deniz Güneş ile Bulut Beşe Çağlar aldı. Mezitli’de bulunan bazı firmaların sponsor olduğu turnuva tam bir festival havasında geçti. Mezitli’de ilk defa yapılan Plaj Voleybolu Halk Turnuvası’na  CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mersin İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ve eşi, Mezitli İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Arslan, Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Güner, birim müdürleri, meclis üyeleri, Çevlik Mahalle Muhtarı  Ali Uğuz ve sporseverler katıldı.

Mezitli’de spora ve sporcuya tam destek veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan ile birlikte turnuvayı sonuna kadar izledi. Mezitli Belediyesi Plaj Voleybolu Halk Turnavası’nı geleneksel hale getirileceğini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bu turnuva bölgemizde düzenlediğimiz ilk plaj voleybolu turnuvası. Turnuvamız sporcuların zorlu, heyecanlı ve centilmence mücadeleleriyle sona erdi. Biz bu turnuvamızı ileriki yıllarda da sürdüreceğiz. Spora önem veriyoruz. Mezitli’de yaşayan halkımızın sağlıklı ve kaliteli yaşam sürdürmeleri için spora teşvik ediyoruz. Belediye olarak Mezitli’nin birçok yerlerinde spor alanları açıyoruz ve açmaya devam edeceğiz. Futbol, basketbol, voleybol, tenis sahalarını hizmete açacağız ve vatandaşlarımız oradan ücretsiz bir şekilde spor aktivitelerini gerçekleştirecekler. Davultepe’deki kapalı spor sahası kısa bir sürede hizmete girecek. Mezitli’nin adını, çeşitli spor dallarında başarılı sporcular tarafından tüm dünyada duyuracağına inanıyorum. Düzenlediğimiz Plaj Voleybolu Halk Turnuvası’nda gençlerimiz plaj voleybolunda başarı ve tecrübe kazanmış oldular. Türkiye Voleybol Federasyonu, hakemlere, mücadele eden sporculara, sponsorlara, turnuvamızı izlemeye gelen vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sıcak havaya rağmen çekişmeli geçen maçlarında sporcular, serinlemek amacıyla denize girdiler. Oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödüller verildi. Turnuva sonunda birincilere tam, ikincilere yarım, üçüncülere çeyrek altın hediye edilirken tüm oyunculara teşekkür belgesi armağan edildi.

Mezitli Belediyesi Plaj Voleybolu Halk Turnavası’nda dereceye giren diğer sporcular şunlardır;
Bayanlar
1.Tuğçe Koç - Gizem Arı 
2. Sümeyye Türkmen - Melike Türkmen 
3. Derin Deniz - Beste Eryılmaz

Erkekler 
1. Deniz Güneş - Bulut Beşe Çağlar 
2. Mehmet Kemal Özer - Selahattin Yanık 
3. Volkan İlter - Murat Doruk Barbaros





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA