HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
MHP Kadın Kolları’ndan Hanımeli’ne Yardım


16 Ekim 2014 Perşembe 09:20

Milliyetçi Hareket Partisi Anamur Kadın Kolları Anamur Belediyesi Hanımeli İhtiyaç Bankası’na yardımda bulundu.

 

Anamur Belediyesi tarafından kurulan sosyal yardımlaşmayı güçlendirici, alan el ile veren elin birbirini görmediği, herşeyin kayıt altında tutulduğu ve birçok belediye tarafından örnek alınan Hanımeli İhtiyaç Bankası'na yardımlar sürüyor. Geçtiğimiz aylarda MHP Anamur Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Hatice Turgay yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hanımeli İhtiyaç Bankası'nı ziyaret ederek ihtiyaçlı vatandaşlar için topladıkları malzemeleri kayıt altında teslim etti.

MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut ve MHP İlçe Yöneticileri'nin de katıldığı ziyarette Başkanları Hanımeli İhtiyaç Bankası'nda Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Eşi Meliha Türe karşıladı. 50 adet gelinlik ve 50 çift kullanılmamış ayakkabıdan oluşan yardım eşyaları MHP Kadın Kolları Üyesi hanımlar tarafından Hanımeli İhtiyaç Bankası'na taşındı.

MHP Kadın Kolları Üyeleri, Başkanlar Mehmet Türe ve Erdal Bulut Hanımeli İhtiyaç Bankası'nı gezerek incelemelerde bulundular. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Hanımeli İhtiyaç Bankası'nın çalışma sistemi ile ilgili MHP'li Yöneticileri bilgilendirdi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe verdiği bilgide Hanımeli İhtiyaç Bankası'nın hiçbir siyasi amaç gütmeden, ayrım yapmadan tüm Anamur'a hizmet ettiğini, projenin asıl sahibinin verdikleri destek ile Anamurlular olduğunu, gelen ve giden tüm eşyaların kayıt altında tutulduğunu ve projenin birçok belediyeye örnek olduğunu belirtti. Hanımeli'ne yardımda bulunmak isteyen vatandaşların 0324 814 40 50 nolu telefonu aramalarının yeterli olduğunu, görevlilerin telefon açılan yere giderek eşyaları kayıt sistemiyle teslim aldığını, kullanılabilir durumdaki beyaz eşyadan giyime, kırtasiyeden mobilyaya kadar tüm eşyaların Hanımeli vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtti. Başkan Mehmet Türe bu güne kadar toplam 80.000 parça eşya dağıtımının yapıldığını belirterek 8000 ihtiyaçlı vatandaşın Hanımeli'nden faydalandığını, Hanımeli'nin sadece Anamur'da değil Van depremi başta olmak üzere birçok bölgeye de yardım elini uzatığını kaydetti.

Anamurlu bayanların gönüllü olarak Hanımeli'nde çalıştıklarını da ifade eden Başkan Mehmet Türe Hanımeli İhtiyaç Bankası'nın bir mağaza olduğunu ve bu mağazada ihtiyaç sahiplerinin para kullanmadan alışveriş hazzını tatdığını belirtti.

MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut da konuşmasında Anamur'a böyle büyük bir projeyi kazandırdığı için Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye teşekkür etti.

MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı Hatice Turgay da Başkan Mehmet Türe'ye teşekkür ederek yardımlarının devam edeceğini, mağazayı gezdiklerinde üzerleri etiketli birçok malzeme gördüklerini ve birçok eşyanın sıfır olduğunu gördüklerini belirtti. Hanımeli'nin yaşatılmasının toplumda yardımlaşma bilincini yaşatacağını bu sebeple projenin çok önemli olduğunu kaydetti.

İçilen çaylar ve yapılan sohbetin ardından MHP'liler İhtiyaç Bankası'ndan ayrıldı.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA