HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
MHP’Lİ KADINLAR TARSUS’TA BULUŞTU


20 Kasım 2014 Perşembe 16:30

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, seçilmiş kadın belediye meclis üyeleri ile birlikte düzenlediği istişare toplantılarına devam ediyor.

 

MHP İlçe Kadın Kolları Başkanları, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde seçilen MHP’li kadın meclis üyeleri ve Belediye Başkanlarının eşlerinin de hazır bulunduğu toplantıların üçüncüsü Tarsus’ta yapıldı.

MHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda seçim öncesi ve seçim sonrası yapılan çalışmaları değerlendiren MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli, MHP’nin çatısı altında özveri ile çalışan kadın kollarının değerli üyelerine ve destek veren tüm kadınlara teşekkür ederek,  önümüzdeki genel seçimlere yoğun bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda katılımlarıyla çalışmalarına destek veren kadın meclis üyelerine de ayrıca teşekkür eden Tekeli, kadınlara yönelik gerçekleştirilecek çalışmalarda seçilmiş kadın meclis üyeleriyle de diyaloglu çalışmalarının artarak devam edeceğini kaydetti.

Tekeli; “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan ve Mersinimizin güzide ilçesi Tarsus’ta kadın kollarımızın değerli üyeleriyle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duydum. Üçüncüsünü yaptığımız bu toplantının organizasyonunda büyük emeği olan Tarsus İlçe Teşkilatımız ile İlçe Kadın Kolları Başkanlığımıza ayrıca teşekkür ediyorum. MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak tüm ilçelerimizle diyalog halindeyiz. Kadınlarımızın girişimci, araştıran, üreten bireyler olmalarını destekliyor ve çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Kadınlarımızın her türlü sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını ve çalışmalarda yer almalarına istiyor ve vesile oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de eğitim seminerlerimize daha yoğun yer vereceğiz. Kadın meclis üyelerimiz de kentimizde önemli çalışmalara imza atacak halkımızın çok değerli temsilcileridir. Kadınlarımızı ilgilendirecek ve daha girişimci olmalarını destekleyecek konularda da önemli görevleri üstlenmektedirler. Kadın meclis üyelerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde kadın milletvekili sayısının ve bir sonraki yerel seçimlerde de kadın meclis üyesi sayısının daha da artması temennimizdir. İnşallah teşkilatlarımızın azimli ve özverili çalışmalarıyla, birlik ve beraberlik içerisinde 2015 genel seçimlerinde de Mersin genelinde önemli bir başarıyı elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.

 Toplantıda konuşan MHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Şen; “Başarıya giden yol inançla başlar, azimle ve çalışmayla sonuçlanır. Görevimizin bilincinde ve kararlılığındayız. İnşallah 2015 genel seçimlerinden zaferle çıkacağız. Tarsus’ta bu güzel toplantıyı organize eden MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli ve yönetimine, programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda ayrıca MHP İlçe Kadın Kolları Başkanları ve seçilmiş MHP’li kadın meclis üyeleri de görüşlerini ileterek,kadınların, sosyal faaliyetlere katılımlarının arttırılmasının önemine değindiler.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA