HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Genel Kurulu Yapıldı


28 Mayıs 2015 Perşembe 09:58

Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Olağan Genel Kurulu, Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Derneğin mevcut başkanı Levent Silistre oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

 

Divan Kurulu Başkanlığını Çorlu Gazeteciler Derneği’nin üyesi de olan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın yaptığı genel kurulda divan üyeliklerini Selahattin Er ile Macit Üntürk yaptı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan genel kurulda derneğin 2 yıl boyunca yaptığı faaliyetlerin bilgisine yer verilen faaliyet raporu derneğin genel sekreteri Coşkun Bozyel, denetim raporu da denetim kurulu başkanı Naim Yıldız tarafından okudun. Her iki raporun da oy birliği ile kabul edilmesinin ardından derneğin gelir ve gider bilgileri muhasip üye Serdar Şahin tarafından okundu. Gelir – gider bilgilerinin de oy birliği ile kabul edilmesinin ardından ise tüzüğün bazı maddelerinde değişiklikler yapılması oy birliği ile kabul edilerek yeni yönetimin seçimine geçildi.

 

Çorlu Gazeteciler Derneği’nin Levent Silistre başkanlığındaki yeni yönetiminde, Ahmet Çakır, Ozan Turan, Coşkun Bozyel, Zaim Erken, Serdar Şahin, Faruk Yıs, Abdurrahim Yıldırım ve Tuğberk Erdem yer alırken denetim kurulu üyeliklerine de Naim Yıldız, Tarık Yıs ve Burak Üntürk seçildi.

 

Genel kurulda meslektaşlarına yönelik bir konuşma gerçekleştiren Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre: “Sizlerle burada bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çorlu Gazeteciler Derneği Genel Kurulumuzu onurlandırdığınız ve bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Silistre: “2006 yılında kurduğumuz derneğimiz 2013 yılında kan değişimine giderek hep birlikte sivil toplum kuruluşu ve dernek çatısı altında bir arada olmanın fikrini daha da pekiştirdi. Özellikle 2006 ve 2013 yılları arasındaki derneğimizin başkanlığını yürüten sevgili başkanlarımıza ve yönetimlerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“Her şeye yeniden başladık”

 

2013 yılında hep birlikte arkadaşlarımızla bir araya gelerek yoğun görüşmelerin ardından birşeyler yapma kararı aldık diyen Silistre: “Bölgede yapılmayanları yapmak, birlik, beraberlik ve dostluk içerisinde bu mesleği çok daha iyi yerlere getirebilmek amacıyla yola çıktık. Birlikteliği sekteye uğratacak, ticari kaygılar, rekabet ve kişisel problemler nedeniyle zaman zaman yaşanan sorunların olduğunu da tespit ettik. Sorunların üzerine bir sünger çekilmesi gerektiğine inandık ve her şeye yeniden başladık. Buna bütün arkadaşlarımız destek verdi, ortak fikirler ve düşüncelerle bunu yerine getirmeye çalıştık. Her zaman da bunun böyle olmasını ilke edindik. Her arkadaşımızdan dik durmalarını istedik” şeklinde konuştu.

 

“Mesleğimizi ayaklar altına alanlarla yan yana olmadık, olmayacağız”

 

Gazeteciler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmanın yanı sıra mesleğimizi ayaklar altına alanlarla yan yana olmadık, olmayacağız diyen Silistre: “Son derece saygın meslekler arasında yer alan bu mesleği o kadar ayaklar altına aldılar ki kendisine düdük yakıştırması yapan dahi çıktı. Her şeye haber ve habere de para olarak bakan zihniyetlerle bu zamana kadar işimiz olmadı, bundan sonra da olmayacak aksine mücadelemizi de sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

 

“Destek Oldukları İçin Teşekkür Ediyorum”

 

Levent Silistre konuşmasını şöyle sürdürdü: “2 yıllık görev süremiz içerisinde güzel şeyler başardık ve güzel işlere imza attık düşüncesindeyim. Tabi ki bütün bunları iyi bir ekiple başardık. Sürekli olarak yan yana duran meslektaşlarımın oluşturduğu yönetim kurulumuza ve derneğimizin değerli üyelerine bana her zaman destek oldukları ve yalnız bırakmadıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

“Biz Büyük Bir Aileyiz”

 

Silistre ayrıca: “Marmara Gazeteciler Federasyonu ve çatı örgütü Gazeteciler Konfederasyonu üyesi olmak için yoğun çaba sarf ettik. Görev süremiz boyunca protokol üyeleri ile iyi diyaloglar kurmaya gayret ederek iyi ilişkiler içerisinde olduk. Üyelerimizin her türlü sorununda yanında olmaya çalıştık. Biz büyük bir aileyiz sloganıyla tüm üyelerimizle ve üyelerimizin ailelerinin de katılımıyla faaliyetler gerçekleştirdik.Sorunlarımızı federasyon ve konfederasyon nezdinde dile getirdik. Kurumsal indirim anlaşmaları ile üyelerimize katkı sağlamaya çalıştık. Bizi acımasızca eleştirip köşe yazısı yazanlar yada yazdıranlar da kısa süre önce aynı şeyleri yapmaya başladılar. Sırf bu bile Çorlu Gazeteciler Derneği`nin doğru uygulamalar yaparak doğru yolda olduğunu göstermeye yetip de artıyor bile” diye konuştu.

 

“Hep birlikte en iyisini başaracağız”

 

Basın İlan Kurumu`nun derneklere olan yardımları için Tekirdağ`ın tüm ilçelerini ziyaret ettik diyen Silistre: “Ziyaretler kapsamında üye sayımızı arttırdık. BİK yardımı için yönetim kurulu üyelerimiz yoğun çaba sarf ettiler. Hem derneğimize üye olan ağabeylerimize hemde yoğun çaba sarf eden yönetim kutulu üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum.Önümüzdeki dönemde ise hep birlikte çok daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Birlik, beraberlik ve dostluk içerisinde tek yumruk olduğumuz sürece her şeyin üstesinden geldiğimiz gibi bundan sonra da geleceğimize inanıyorum.  Hep birlikte en iyisini başaracağız. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA