HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
CAVİDAN DEMİRAĞ TARSUS’TA VATANDAŞLARI ’HAYIR’A DAVET ETTİ


7 Mart 2017 Salı 09:32

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. ve 29. dönem Parti Meclis Üyesi Cavidan Demirağ Tarsus’taki referandum çalışmasında vatandaşları hayır demeye davet etti.

 

Demirağ'ı , İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Tülay Gülbaba Kahraman ile birlikte 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu çalışmaları için geldiği Tarsus'ta  İlçe Kadın Kolları Başkanı Süreyya Tokgönül ile ilçe yönetim kurulu üyeleri Murat Çalışır ve Nuri Kaçar ve bir grup partili karşıladı. Demirağ ve beraberindekiler önce CHP İlçe binasına geçerek burada partililerle bir süre görüştü. Demirağ burada partililere yaptığı konuşmada

Tarsus ile gönül bağının farklı bir şey olduğunu söyledi.

Tarsus'taki etkinlikleri elinden geldiğince katılmaya çalıştığını anlatan Demirağ, Referandum içinde sıkı bir çalışma içinde olduklarını kaydetti.

Mersin'de çeşitli görevlerinin bulunduğunu hatırlatan Demirağ "Tarsus'taki faaliyetlere elimden geldiğince katılmaya çalışırım. Sizlerle buluşmak bana bir haz veriyor. Benim için Tarsus'ta çalışmak manevi bir özlem giderme oluyor. Tarsus benim için farklı bir şey" ifadelerini kullandı.

HAYIR ÇIKACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM

CHP'de 2 dönem parti meclisine seçildiğini belirten Demirağ şöyle devam etti: "Bir birimizle diyaloğumuz daha iyi olmalı. Referandum bizim için bir fırsat. Bu referandumun doğrumu yanlış mı olduğunu tartışmanın şimdi zamanı değil. Sürece girdiğimiz için ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz. Ben umutluyum. Referandum sağlıklı bir seçim ortamında olur ve hile olmaz bilgisayarlara virüs girmezse hayırlar tahminimizden bile çok daha önde.Bizyinede rehavete kapılmadan her birimiz kendi çevremize anlatmalıyız. Tereddütlü insanları bulmalıyız.

Seçimde nede olsa hep bunlar hep kazanıyor deyip

'sandığa gitsek ne olur gitmesek ne olur' diyenler var. Biz en önemlisi onları götürmemiz lazım. Çünkü biz birbirimiz aynıyız zaten.  Ön planda olmak, siyaset yapıyor görünmek değil bizim işimiz. O olmamalı. Biz partinin temelinde olan insanlarız."

'ALIŞILMIŞ SİYASET TARZINDAN HOŞLANMIYORUM'

Partinin seçim programı açıklamadan önce 4 Şubat'ta Tarsus'a gelerek ziyaretlerde bulunduklarına hatırlatan Demirağ şunları söyledi.

"Bunlardan belki parti yönetiminin haberi olmuyor. Belki buraya gelip buradan hareket etmemiz gerekiyor ama ben alışılmış siyaset tarzından hoşlanmıyorum. Zaten burada herkes bir birini tanıyor. Ama illa yapmam gerekiyorsa gelir buradan harekete geçeriz. Ama ziyaretlerimiz, çalışmalarımız oluyor. Onları raporlamamız gerekir. Duyunca hemen çalışmalarımızı raporladım. Sanayi sitesine gittik. Esnafları ziyaret etmiştik. Partili olduğumuzu zaten biliyorlar. Referandum konusunda herkes kendi çevresine nasıl dokunmalı?, Ne yapmalı? ve Bunu olumluya nasıl çevirmeli. Bir birimizle paylaşıyoruz. Nabızları yokluyoruz. Şu an partide bir görevim yok. Ben içinizden biriyim. Kendimce bazı çalışmalar yapıyorum. Yanlış doğru bilmem ama faydalı olduğuna inanıyorum. İnsanların ufku açılıyor. Çünkü OHAL döneminde gidiyoruz. Anormal bir durum. İnsanlar demoralize durumda. Acaba bana bir şey mi olur? Çocuğuma bir şey mi olur?. Çocuğum işten mi alınır gibi endişeliler. Onlara bizim yaklaşarak anlatmamız iyi oluyor.

CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Süreyya Tokgönül ise insanlarda inanılmaz bir tedirginlik olduğuna dikkat çekerek "İnsanlara broşür veriyoruz almam demiyor. Hemen alıyorlar ama saklıyorlar. Çocuklarının işten alınmasından korkuyorlar. Çalışmalarımız sırasında hiçbir olumsuz tepki almadık bu sevindirici" şeklinde konuştu. 

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ

Ziyaretin ardından Cavidan Demirağ ve beraberindekiler Tarsus'un Bağlar mahallesi'ne giderek ellerindeki 'hayır' broşürlerini sokaktaki vatandaşlara ve esnaflara tek tek dağıttı. Vatandaşlar çalışmalar sırasında Tarsuslu olan Demirağ'a sevgi gösterisinde bulundu. Bir kahvehanede çay içerek vatandaşlarla sohbet eden Demirağ daha sonra ilçeden ayrıldı.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA