HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Tüm Muhtarlar derneğinden kadınlara 8 mart jesti


8 Mart 2017 Çarşamba 08:52

Tüm Mersin Muhtarlar Derneği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle merkez ilçelerde görev yapan kadın muhtarlarla yemekte bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı’nında katıldığı yemekte kadın muhtarlar sorunlarını paylaşarak çözüm önerileri üzerinde durdu.

 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle merkez ilçelerde görev yapan kadın muhtarlar Tüm Mersin Muhtarlar Derneği tarafından Hatay Restaurant’ta düzenlenen yemekte bir araya geldi. Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat tarafından karşılanan kadın muhtarlara günün anısına gül hediye edildi. Programa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı’da katılarak kadın muhtarların sorunlarını dinledi.  

Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat burada yaptığı konuşmada Mersin’de görev yapan bayan muhtar arkadaşları ile 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle öğle yemeğinde buluştuklarını belirtti. Muhtarların davetlerini kırmadığını ifade eden Bolat “Hepsine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü şimdiden kutluyorum” dedi.

MERSİN’İN ÇİÇEKLERİ İLE BULUŞTUK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı ise Dernek Başkanı Bolat’ın kendilerini Mersin’in

çiçekleri ile buluşturduğunu kaydetti. Bayan muhtarlara ve

Başkan Bolat ve yönetim kurulu üyelerine bu güzel organizeden dolayı teşekkür eden Arıcı “Ayrıca başta muhtarlarımız olmak üzere tüm analarımız,  bacılarımız ve tüm dünyada yaşayan bayanların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Allah sağlık, mutluluk, huzur versin. Cenab-ı Allah birliğimizi, bütünlüğümüzü bozdurmasın. Dileğimiz arzumuz odur ki Allah her zaman güzel ortamlarda bizleri buluşturmayı nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

KADIN MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Mezitli Fatih Mahallesi Muhtarı Leyla Üstündağ ise “Başkanımız Şeref Bey’e bu nazik davetinden, bizlerin bir araya gelmemize vesile olmasından dolayı çok teşekkür ediyorum,

Muhtar arkadaşlarımızın, tüm bayanlarımız Kadınlar Günü kutlu olsun” diye konuştu.

Güvenevler Mahalle Muhtarı Rahime Sarı’da Bu anlamlı günde davette bulunan Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat ile Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Arıcı’ya ve ekiplerine çok teşekkür ederek başladığı konuşmasında “8 Mart 1957 tarihinde Amerika’nın New York kentinde hayatını kaybetmiş olan tüm kadınları saygıyla andı.

İhsaniye Mahalle Muhtarı Zehra Yılmaz ise önlerinde yaklaşan anlamlı bir gün olduğuna işaret ederek şunları söyledi:

“Bu günlerde bir çok kurum ve kuruluş biz kadın muhtarları konuk ettiler. Bugün de Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanımız Şeref Bey böyle bir günde bizi buluşturdu ve verdiği değeri gösterdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Evet yıllar önce yurt dışında emekçi kadınların kazanmış olduğu ama bugün bütün dünyada kutlanan bir günün ülkemizde de kutlanması güzel. Atatürk’ün de seçme ve seçilme hakkını vermesinden sonra bizim muhtarlık makamına gelmemiz, şu anda bütün kadınları temsil ediyor olmamız bizim için gerçekten onur verici. Böyle bir günde bizi bir araya getirdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Muhtarlık İşleri Daire Başkanımız’da burada. Sorunlarımız konuştuk.”





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA