CHP genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin ve Umut Oran’ın Mezitli Belediyesi’ni ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine başlayan Başkan Uğur Yıldırım “ Genç bir ilçeye geldiniz, dört beldenin birleşmesiyle ilçe statüsü alan Mezitli 11 km sahil şeridi, 150 bini geçen nüfusu, tarihi ve doğal zenginliğiyle gelecek vaat eden şirin bir ilçe. Mersin bir turizm şehri olacaktır diyoruz. Bizlerde ilçemiz sınırları içerisinde yer alan Soli antik kentimizi yeniden gün ışığına çıkararak turizmin hizmetine sunmak için gerekli tüm çalışmalara destek olmaktayız Güneş kenti Soli’de sesimizi daha geniş kitlelere duyurmak için üç yıldır Güneş Festivalimizi düzenliyoruz. Bundan sonrasında da festivalimize devam edeceğiz.” diyen Başkan Yıldırım “ el ele vererek Mezitli için çalışmaya devam edeceğiz. Genç bir nüfusumuz var il başkanımız Faruk Akar’ında söylediği gibi Mersin, barışın kardeşliğin egemen olduğu bir kent. Mezitli özelinde de baktığımız da il başkanımızla aynı düşüncelere sahibim, o bakımdan da şanslı bir kentte yaşıyoruz, bu nedenle kentimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.
CHP li Belediyelerimiz zor koşullara rağmen başarılı işler yapıyor
CHP genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin Mersin’de Mezitli’de olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek: “Ben Mersin’de olmaktan onur duyuyorum. Önemli bir sürece giriyoruz. Mersin’de başarılı işler yapan CHP ailesi, Mersin’i, Mezitli’yi kaybetmemeli. İl başkanımız biraz önce iki farklı ilçenin başka partilerde olduğunu söylemişti, inşallah 2014 seçimlerinde hepsini alırız. Türkiye genelinde de, 2014’de iktidar oluruz. Mersin ve Mezitli’de başkanlarımız, belediyelerimiz önemli işler başarıyorlar. Ben büyükşehir belediyemizi ve ilçe belediyelerimizi de son derece başarılı buluyorum. İnşallah bu başarınız daim olur.” Dedi.
Sosyal Demokrat belediyecilik anlayışının farkını görüyoruz
CHP genel başkan yardımcısı Umut Oran ise Ben de, arkadaşlarımızla birlikte Mersin’de Mezitli’de olmaktan mutluyuz. Mersin ve Mezitli’de yaşayan vatandaşlarımız son derece şanslı. Bizler gittiğimiz her yerde sosyal demokrat belediyecilik anlayışını görüyoruz. Belki pek çok yerde anlatamıyoruz, ancak sosyal demokrat belediyecilik anlayışının sağlamış olduğu demokrasi özgürlük anlayışı sayesinde vatandaşlarımız daha rahat nefes alıyorlar. 81 ilimizde, 892 ilçemizde Mersin ve Mezitli örneğini yaymak gerekiyor” Dedi.
CHP genel başkan yardımcıları Umut Oran, Gürsel Tekin ve Mersin CHP İl Yönetimi Mezitli Belediyesi’nden ayrıldıktan sonra, Mersin Kongre Merkezindeki panele katıldılar. Panelden sonra Mersin CHP il ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edildi.