HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Ahmet Akın, aday adaylığı başvurusunu yaptı


1 Ağustos 2013 Perşembe 10:48

Mersinli Yeminli Mali Müşavir Ahmet Akın, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı

 

 CHP’lilerin alkışları arasında il binasına gelen Akın, dosyayı il başkanı Faruk Akar’a verdi.

 

Daha sonra il başkanlığı önünde toplanan kalabalığa seslenen Ahmet Akın, adil, şeffaf ve hesap verme sorumluluğun bilincinde olarak, bir belediye yönetimi için aday adayı olduğunu ifade etti.

 

Akın, “Güzel bir sloganla yola çıktık ve çalışmalarımıza başladık. ‘Mersin’in yüzü gülecek’ diyoruz. Gerçekten Mersin üzgün, Mersin mutsuz, Ama Mersin çaresiz değil. Çare sizsiniz.

 

Herkesin şunları çok iyi bilmesini istiyorum. Belediye hizmetlerinin daha fazlasını, daha kalitesini daha ucuza yapmak için aday adayıyım.Belediye hizmetlerinin kentin her köşesinde, aynı standartta, eşit ve kesintisiz olarak.sunulması için aday adayıyım. Çay mahallesi de bizimi Çilek de bizim. Kazanlı, Karaduvar, Şevket Sümer ve özgürlük mahalleleri de bizim. Sadece Adnan Menderes Bulvarının Belediye başkanı olmayacağım.”dedi

 

Sosyal Demokrat Belediyeciliğin planlama ile başladığını ifade eden, Akın, bunun sağlıklı kentleşme ile devam ettiğini belirtti. Akın, “Belediyenin iki yüzü var.Bir görünen yüzü bir de görünmeyen yüzü.Biz görünmeyen yüzünü de görünür hale getireceğiz. Farklı bakış açıları kullanarak çok önemli projeler hazırladık. “Gençler bizimle coşacak” diyoruz. Mersin Gençlik Merkezlerini kuracağız. “Yoksulların güvencesiyiz” diyoruz. Mersin destek ve Dayanışma merkezlerini kuracağız. Denize ve doğaya hasret Mersin’i deniz ve doğayla yeniden buluşturacağız.Kültürün, sanatın, sporun ve bilimin aşığı Mersinliler için Kültür-Sanat-Spor ve Bilim Merkezleri kuracağız.

 

Engellilere engelsiz yaşam vaad ediyoruz. Ayrıca emeklilere müjdemiz var. Buradan belirtmek istiyorum. Emekliler için bayram bizimle başlayacak.Dar gelirlileri Büyükşehir Belediyesinin koruma şemsiyesi altına alacağız.Mersin’e ne yapılıyorsa diğer ilçelere de aynı şeyler yapılacak” dedi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA