HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
AGEF’ten Malkoç’a hayırlı olsun ziyareti


18 Aralık 2013 Çarşamba 11:05

Aktif Gençlik Federasyonu (AGEF) Genel Başkanı Aziz Ayyıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak atanan Salman Malkoç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salman Malkoç, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket etmek gerektiğini söyledi.

 

Malkoç, yaptığı konuşmada, “Gençliğe hizmet etmek bizim için onur kaynağıdır. Gençliğimize yakışır şekilde gençlik merkezi inşa edeceğiz. Yer bakma konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Gençlerimizin eğlenebileceği, sosyal etkinliklerini gerçekleştirebileceği bir cazibe merkezi olacak kompleks düşünüyoruz” dedi.

 

AGEF Genel Başkanı Aziz Ayyıldız ise yaptığı konuşmada, “AGEF olarak biz gençlerimizin boşluğa düşmesini istemiyoruz. Gençlerimizin,  ülke adına sağlıklı bireyler olması için çabalıyoruz. İlimizin ilçelerinde ciddi anlamda kütüphane eksikliği var. Bu konuda sizlerle ortak projeler hayata geçirebiliriz” şeklinde konuştu.

 

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salman Malkoç, kütüphane konusunda AGEF’e destek sözü verdi.

 

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA