HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN YEMEK PROGRAMINA KATILDI


11 Ocak 2023 Çarşamba 15:45

Vali Ali Hamza Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Divan Otelde düzenlenen yemek programına katıldı. Vali Pehlivan, Gazeteci Gözüyle Karma Fotoğraf Sergisini gezerek çekilen bir birinden güzel kareleri inceledikten sonra programda yapmış olduğu konuşmada;

 

Bugün, günümüze basın mensuplarımızla birlikte başladık ve günün sonunda da gene birlikteyiz. Sabah kahvaltı programının akabinde 2022 yılı değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Her yıl yaptığımız gibi, basın toplantısı yapmak suretiyle, bir önceki yılın kamu yatırımları ve hizmetlerini; kamu birimlerimizin yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaları A'dan Z'ye basın ile paylaşmak adına siz değerli basın mensuplarımızla bir araya geldik. 
 
Bütün insanlar; çevresinde yaşadığı muhitte, bölgesinde, ülkesinde ve bütün dünyada neyin cereyan ettiğini, nelerin yaşandığını, nelerin konuşulduğunu, nelerin yapıldığını veya yapılamadığını merak eder.  Haber alma beklentisini, haber alma talebini karşılayan da işte kıymetli basın mensuplarıdır.
 
Bunu yaparken de meslek etiği içerisinde, evrensel prensipler doğrultusunda aydınlatıcı bir anlayışla bu vazifeleri yerine getiriyorsunuz. Sizler gibi ülkemizde de dünyada da binlerce kişi basın sektöründe çalışıyor. 
 
Mülki idare amiri olarak çalışmaya başladığımız günden bugüne, burada olduğu gibi, görevimizin gereği basın mensuplarımızla hep temas halinde olduk. 
 
Biliyoruz ki sizlerin de amacı Mersinimize değer katmak. Mersinimizin yıldızını giderek daha da parlatmak. Bizim de gayemiz, devletimizin, hükümetimizin yatırım programları çerçevesinde, yapılan hizmetleri, imkanları, yatırımları, teşvikleri vatandaşlarımıza buluşturmak ve onların yaşam standardını ve konforunu her geçen gün daha da arttırmaktır.  Bu çalışmalarımız devam ederken sizlerle de zaman zaman yollarımız kesişmektedir. Ben bu geceyi düzenleyen, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün ve her gün, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde bu mesleğe olan gönül bağınızın daim olmasını, emeğinizin karşılığını bulduğu güzel günlerde başarılı hizmetlerimizin artarak devam etmesini diliyorum. 
 
Bu meşakkatli görevi yaparken hayatını kaybeden basın şehitlerimizi de rahmetle yad ediyorum. Hayatta olanlara sağlık, afiyet diliyorum. Görev başında olanlara başarılar temenni ediyorum. 
 
Bugün bizler için de ayrıca anlamlı bir gün. Bugün aynı zamanda İdareciler Günü. Ben hem çalışan gazeteciler gününü hem de idareciler gününü en içten dileklerimle bir kere daha kutluyorum. " ifadelerini kullandı.
 
Programda Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe tarafından da bir konuşma gerçekleştirildi.
 
Program sonunda, Vali Pehlivan'a, vermiş oldukları desteklerden dolayı Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, plaket takdiminde bulunuldu.




 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA