HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Hacı Bayram Birinci vefat etti


8 Aralık 2024 Pazar 20:07

Mersin İdman Yurdu’nun hafızası, onursal menajer Bayram Birinci (Hacı)’yi kaybettik.

 

Kırmızı Lacivertli kulüpte yıllar yılı "toparlayıcı güç" olarak görev yapan, şampiyonluklarda imzası olan Mersin'in sembol ismi "Hacı abi", uzun zamandır hastalıkla mücadele ediyordu.

Aynı zamanda eski bir boksör olan Birinci, ay yıldızlı forma altında ülkemizi temsil etmiş, ringde nakavtlarıyla ün salmıştı.

Keskinışık ailesi olarak Hacı Bayram Birinci'ye Allah'tan rahmet, Birinci ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA