HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
CHP Mezitli İlçe Örgütü’nden ilçedeki STK’lara ziyaret


21 Kasım 2012 Çarşamba 14:58

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Örgütü’nün Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretleri devam ediyor

 

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Mezitli İlçe Örgütü’nün Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretleri devam ediyor. CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ve Örgütü, son olarak Kızılay Mezitli Şube Başkanı Ahmet Aslan, Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Köç ile Alevi Kültür Dernekleri Mezitli Şube Başkanı Ferdi Koç’u ziyaret etti. Yılmaz’a ziyaretlerinde İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri eşlik etti.

 

“Kızılay, ihtiyaç sahiplerine uzanan en büyük yardım elidir”

 

İlk ziyareti Kızılay Mezitli Şubesi’ne yapan Yılmaz ve Örgütü, burada Şube Başkanı Ahmet Aslan tarafından karşılandı. Aslan ile bir süre sohbet eden Yılmaz, Kızılay Mezitli Şubesi’nin kısa zaman önce kurulmuş olmasına rağmen ilçedeki başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Aslan ve çalışma arkadaşlarını kutladı. Ulaş Yılmaz şunları kaydetti: “Din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin imdada koşarak düşkünlerin ve muhtaçların yaralarına merhem olan Kızılay, ihtiyaç sahiplerine organize ve ivedi bir şekilde yardımları ulaştırabilmesi sayesinde, yardım kuruluşları arasında ve uluslararası toplum nezdinde ayrıcalıklı ve saygın bir konum kazanmayı başarmıştır. Halkımızın merhamet eline aracı olarak, hangi konuda acı ve ıstırap duyuluyorsa Kızılay o konuda elini uzatıp hizmet sunmaktadır. Kısacası Kızılay, ihtiyaç sahiplerine uzanan en büyük yardım elidir. Bunun yanı sıra Kızılay, kan bağışı kampanyaları ile acil kan ihtiyacının giderilmesinde çok büyük bir sorumluluğu yerine getirmiş oluyor, bu sayede insanımıza hayat verilmesine öncülük ediyor. Kızılay Mezitli Şubesi de ilçemizde çok kısa zaman önce faaliyete başlamış olmasına rağmen bugüne kadar çok başarılı çalışmaların altına imza attı. Bu anlamda sizi ve çalışma arkadaşlarınızı içtenlikle kutluyorum.”

Kızılay Mezitli Şube Başkanı Ahmet Aslan ise Ulaş Yılmaz ve Örgütüne ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

“Halkın iktidarında esnafımız, mağduriyetten kurtulacak”

 

CHP’liler daha sonra Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Köç’ü makamında ziyaret etti. Yılmaz, burada esnafın sorunlarını dinledi. AKP iktidarında esnafın zor şartlar altında ezildiğini belirterek CHP iktidarında tüm zorlukların aşılarak, esnafımızın hak ettiği değeri göreceğini vurguladı. Yılmaz şöyle konuştu: “2002’deki ilk AKP hükümetinden itibaren uygulanan sermaye odaklı, dışa bağımlı ekonomik politikalar esnafımızı büyük sıkıntı altına soktu. Siftah yapmadan dükkânını kapatan küçük esnafımız, bunun yanında vergilerle iyice mağdur olmuş durumdadır. Milli ekonomiyi ve kent ekonomisini ayakta tutan küçük esnafımız bunu hak etmemektedir. Ancak bu böyle devam etmeyecek ve halkımızın desteğiyle kurulacak olan halkın iktidarında tüm mağdur kesimler gibi esnafımız da hak ettiği değeri ve saygıyı görecektir.”

 

“Mezitli sevgi ve hoşgörü kentidir”

 

CHP Mezitli İlçe Örgütü, Başkan Ulaş Yılmaz öncülüğünde son olarak Alevi Kültür Dernekleri Mezitli Şube Başkanı Ferdi Koç’u makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yeniden göreve seçilen Ferdi Koç ve yönetimini kutlayan Yılmaz, Koç’a ve yönetimine yeni dönemde başarılar diledi. Ardından Koç ile bir süre sohbet eden Yılmaz ve partililer, son dönemde Mezitli’de Alevilere ait evlerin işaretlendiği yönündeki haberlerle ilgili olarak Mezitli’nin demokratik ve bütünleştirici yapısına vurgu yaptılar. Ulaş Yılmaz, “Mezitli her zaman için Türkiye’nin en demokrat, aydın ve özgürlükçü insanlarının yaşadıkları kentlerden birisi olmuştur. İlçemiz bu özelliğiyle her türlü inanç ve aidiyete sahip insanları sevgi, saygı ve hoşgörüyle, bütün insanlarımızı eşit ve baş tacı olarak görmüştür. Böyle olmaya da devam edecektir. Yaşanan bu münferit ve üzücü olaydan dolayı üzüntülerimi dile getirmek istiyorum ve sorumluların bir an önce bulunarak gerekli yaptırımın uygulanması ve bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Ferdi Koç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yılmaz ve Örgütüne teşekkür etti.




 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA