HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
BAŞKAN KOCAMAZ, “MERSİN’DEN ANAMUR’A KADAR HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”


15 Aralık 2012 Cumartesi 10:57

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Boğazpınar Köyünü ziyaret ederek, köylülerle sohbet etti.

 

Köylülerin sorunlarını yerinde dinleyen Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, besmele ile yola çıktıklarını, Mersin’den Anamur’a kadar hizmet için mücadele edeceklerini, en büyük destekçilerinin halk olacağını vurguladı.

Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik’inde hazır olduğu sohbet toplantısında konuşan Başkan Kocamaz, Mersin’in süratle imaj değişikliğine ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Başkan Kocamaz, “Yeni çıkan Büyükşehir Yasasıyla birlikte Mersin’in il sınırı büyükşehir sınırları olarak ilan edilmiş durumda. Dolayısıyla Torosların tepesindeki köylerde yaşayan bir köy sakini de büyükşehir belediye başkanına oy kullanacak ve büyükşehirle beraber bağlandığı Tarsus’tan da hizmet bekleyecek.  Yani artık şu anda Boğazpınar köyü de Tarsus’un bir mahallesi, hem Tarsus belediyesinden hizmet bekleyecek hem de büyükşehirin alt belediyesi olan Tarsus’la birlikte büyükşehire bağlı mahalle konumunda.  Büyükşehire ve Tarsus’a bağlı olduğu için orayı yönetecek kişileri seçecek ve oy kullanacak” dedi.

Tarsus’ta sağlanan barış ve huzur modelini Mersin’e yayacaklarını söyleyen Başkan Kocamaz, “Bizim için önemli olan Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısı birlik ve beraberliği bölünmemesi, bu topraklar üzerinde yaşayan bütün insanların kardeşçe yaşaması.  Bizim amacımız birlik ve bütünlük içerisinde Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşaması ve yaşatılması. Mersin özeline gelince tabii Mersin’i hepimiz yıllardır biliyoruz. Biz açıkça Mersin’in bir terör kenti olarak gösterilmeye çalışılmasından rahatsızlık duyuyoruz. O televizyonlardaki kötü görüntüleri ne Mersin ne de Mersinli hak ediyor. Dolayısıyla Mersin’in süratle bir imaj değişikliğine, bir yönetim değişikliğine ihtiyacı olduğunu belirtmek istiyorum. Eskiden sadece Mersin merkez ile konuşulan büyükşehir bu yasa ile Yenice’den Anamur Ören’e kadar bir bölgeyi, 350 km’lik bir mesafeyi kaplıyor ki, buranın sizlerin sayesinde Mersin’in bütünlüğünü isteyen insanlar tarafından yönetilmesi lazım. Bizim amacımız Mersin’de yaşayan bütün insanların ben Mersinliyim diyebilmesi, kavgadan uzak barış ve kardeşlik içinde hayatiyetini sürdürmesi birbirine sevgiyle bakması. Bunu sağlayabilmek için Tarsus Model’ini tüm Mersine yaymak istiyoruz. Tarsus’ta bildiğiniz gibi hizmetler eşit şekilde bütün mahallelere yaygınlaştırıldı. Bizim de gayemiz bu. Anamur’dan Gülnar’dan Erdemli’den Mut’tan her taraftan, Mersin’in hemen her kesiminden partili partisiz CHP’lisi AKP’li ’si Alevi’si Sünni’si aklınıza ne gelirse, kökeni ne olursa olsun insanlar Mersin’de huzur istediklerini birlik, beraberlik istediklerini, bununda ancak bizim kadrolarımızla gerçekleştirilebileceğini söylüyorlar. Yapılan anketlerde de bu işin bizim üzerimizde yoğunlaştığını hissettik ve bundan 15 gün önce mademki bu kadar yoğun istek var, o yüzden Mersin’de biz de varız dedik. Ben kaderci bir insanım yani alnıma yazılmışsa bir şey, onu engellemeye kimsenin gücü yetmez. Yazılmamışsa da ağzımızla kuş tutsak olmaz. Ağaç dalıyla gürler. Mutlaka sizlere bundan sonrada geleceklerdir bizim hakkımızda yalan yanlış şeyler söyleyeceklerdir. Türkiye’de maalesef siyaset çirkefleştirilmeye çalışılıyor. Allah’a çok şükür çiğ yemedik, karnımız ağrımıyor.  Mersin’den Anamur’a kadar Mersinliye hizmet için yola çıktık. Tek başına Burhanettin Kocamaz’ın yola çıkması ve bir netice alması mümkün değil. El eli yıkar, el döner yüzü yıkar. Herkes bir araya gelirse bir anlamı olur. Sonuç alınma ihtimali daha yüksek olur. Sizlerden bu konuda destek bekliyoruz. Allah çıktımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun. Takdir önce Cenab-ı Allah’ın, sonra partimizin genel merkezinin daha sonra da siz değerli hemşehrilerimizin” şeklinde konuştu.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA