HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve MYK Üyeleri Mersin Turu yaptı


9 Ocak 2013 Çarşamba 09:56

7 Ayda 7 Bölge çalışması kapsamında CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan çalışmasını tamamlamak için Mersin’e geldi. Sabah 9:30 da CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek Dokuzcan ve MYK üyeleri Mersin turuna başladı. İl binasında, CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Zaimoğlu ve Yönetimi Dokuzcan’ı karşıladı. Daha sonra Genel Başkan Dokuzcan CHP Mersin İl Kadın Kollarının Kongre ve Sergi Sarayında düzenlemiş olduğu toplantıya katılmak üzere İl Başkanı Akar ve CHP’li grup ile İl binasından ayrıldı.

 

 

 CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, MYK Üyeleri, CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Zaimoğlu Yönetimi, İlçe Başkanları,  İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve çok sayıda partili de İl Kadın Kollarının düzenlenen toplantıya katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Zaimoğlu’nun konuşması ile toplantıyı başlattı.

 

Zaimoğlu; Kadınların meydanlara çıktığında karanlıkların dağıldığını, Kadınların gittiği her yerde Uygarlık getirdiğini ve kötülükleri yok ettiğini söyledi. Kadınların Atatürk ilkelerinin aydınlattığı yolda yürüdüğünü, bu düşünce ile kadınların CHP’yi iktidara taşıyacaklarını söyledi. Daha sonra kürsüye CHP İl Başkanı Akar çıktı.

 

Akar; AKP Hükümetine yüklendi ve AKP’nin yerel seçimlerde Mersin’i almak için büyük oyunlar oynadığını belirtti. Bu oyunlar karşısında Mersinlilerin AKP’yi karşılıksız bıraktığını karşılıksız kalan AKP’nin Mersine verdiği zararlara değindi. Nükleer santral, Sülfürik  Asit tesisi, Balık çiftlikleri ve kimyasal atık tesislerini Mersine getirerek zarar verdiğini, CHP’nin %60 la Mersin’de seçimi alacağını söyledi. 

 

Mersin İl Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ve üyeleri sinevizyon yardımıyla yapmış oldukları faaliyetleri Genel Başkan Dokuzcana ve davetlilere sundular.

 

Sunum sonrasında kürsüye çıkan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Kadın Kolları Başkanlarının ve yönetimlerinin çok başarılı olduğunu Kadınların siyasette büyük rol oynadığını, Türkiye’nin büyük bir bölümünün karlar altında olduğu, havanın soğuk olduğunu ama Mersin’lilerin sıcak olduğunu söyledi.

 

CHP Kadın Kolu M.Kemal Atatürk’ün Yolu

 

Dokuzcan, Kadın Erkek eşitliğine inanan eşit temsil, eşit katılım yolunda kadınların yanında olan İl Başkanı Faruk Mehmet Akar’a teşekkür etti. Türkiye’de birçok bölgeyi gezdiklerini ama bu bölgelerdeki her şeyi Mersin’de bulduklarını dile getirdi.  Kadın Kolları Genel Başkanı olarak Mersin’de Kadın Kollarının çok iyi çalıştığını birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’nin aydınlık geleceğine giden yolda emeği geçen kadınlara teşekkür etti. Suyun, Toprağın, Rüzgârın ve Mersin güneşinin gücü ile CHP’yi iktidar yapacaklarını, CHP Kadın Kollarının Atatürk’ün yolundan gittiğini, Kadınların Atatürk’e olan sevgisini kimsenin sorgulayamayacağını açıkça ifade etti.

 

Sonra “Yol Açık Sola Çık” sözü ile CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, İl Başkanı Faruk Mehmet Akar ve beraberindeki yola çıkan grup Huzurkent kulak mahalle muhtarı İbrahim Güllü’nün vefatından dolayı Güllü’nün evine giderek taziye ziyaretinde bulundu. Karaduvar Mahallesinde vatandaş tarafından hazırlanan yemeğe katılan grup Başkan Dokuzcan ve Akar’ın pişirdiği börekle yemeklerini yediler ve Karaduvar çiftçilerle, esnaflarla ve balıkçılarla ile selamlaştılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Yollarına Tarsus İlçe binasında mola vererek partililerle birlikte olan Genel Başkan Dokuzcan partililerle sohbet etti Sayköy’den Teslime Sayalı ve annesi Saliha Sayalı’ya parti rozetleri takıldı. Dokuzcan, İlçe Başkanı Mehmet Özel ve partililer Tarsus’ta esnaf ziyaretinde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA