HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Başkan Kocamaz, İlgi Gösteren Bütün Vatandaşlarımıza Teşekkürü ederim


15 Ocak 2013 Salı 10:17

“Gördüğümüz İlgi Ve Heyecandan Rahatsızlık Duyanlarda Mutlaka Olabilir Ama Güneşin Balçıkla Sıvanması Mümkün Değildir”

 

 Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi A.Adayı Burhanettin Kocamaz, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Mut, Silifke ve Erdemli ilçeleri ile Tekmen, Ören, Atayurt, Kargıpınarı, Atakent ve Kumkuyu beldelerinde yaptığı nezaket ziyaretlerinde gördüğü sıcak ilgi nedeniyle  ilçe teşkilatlarına, belediye başkanlarına ve bütün vatandaşlara teşekkür etti.

Gördükleri yoğun ilgiden dolayı bazı kesimlerin rahatsızlık duyduğunu da kaydeden Başkan Kocamaz, güneşin balçıkla sıvanmasının mümkün olmayacağını ve veremeyecekleri hesaplarının olmadığını vurguladı.

Bütün Mersinlilerle birlikte Mersin’in makus talihini yeneceklerine inandıklarını söyleyen Başkan Kocamaz, Anamur’dan Yenice’ye kadar herkeste bir heyecan olduğunu gördüklerini söyledi.

Başkan Kocamaz, “Bildiğiniz gibi 2014’te tüm ülkemizde olduğu gibi Mersin’imizde de bir yerel yönetim seçimi yapılacak. Vatandaşımızı şimdiden bu yerel yönetim heyecanı kaplamış durumda. Pazartesi’den bu yana bütün bölgeyi taradık. Gittiğimiz her yerde öncelikle parti teşkilatımızı ziyaret ettik, ardında da Anamur’da, Bozyazı’da ve diğer ilçelerimizde toplantılara katıldık. Toplantılarda partili, partisiz bütün insanların bu işin heyecanını yüreklerinde hissettiklerini ve böyle bir olay gerçekleştiği takdirde, partimiz bizi aday gösterdiği takdirde,  Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı olarak bizim etrafımızda kenetleneceklerini ifade ediyorlar. Bunun bir Kuvva-i Milliye Hareketi olduğunu söylüyorlar. Ben 1994’te ilk aday olduğum dönemdeki heyecanı vatandaşlarımızın gözlerinde, yüreklerinde hissettim.  O meydanlarda toplanan insanlar, bizim gelmemizi bekleyen insanlar ve orada kullanılan ifadeler artık bu işin olgunlaştığını Mersin’i Milliyetçi Hareket Partili bir başkanın yöneteceğinin ışıklarını bize hissettirdi. Dolayısıyla bize bu yoğun ilgiyi gösteren bütün vatandaşlarımıza ve bütün teşkilatlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Ayrıca bölgenin değişik kesimlerinde halen Milliyetçi Hareket Partili olarak görev yapan belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Gerçekten beklediğimizden çok daha fazla bir heyecan ve izdiham yaşadık” dedi.

Partili, partisiz, her kesimde insanların Burhanettin Kocamaz etrafından birleşmeye hazır olduklarını gördüğünü söyleyen Başkan Kocamaz, “Vatandaşımızın Mersin genelinde her kesimin, köy ve beldeler dahil bütün ilçelerin oy kullanacağından dolayı Mersin’de mutlaka bu hedefe varılacağını ve bu konuda Cumhuriyet Halk Partilisi, AKP’lisi bütün vatandaşlarımızın, memleket sevdalılarının bizim etrafımızda birleşeceğini ifade ediyorlar ki; o toplantıya katılan insanların yakalarındaki rozetlerden de tamamının Milliyetçi Hareket Partili olmadığını biliyoruz, görüyoruz. Partilerini bir kenarda tutarak, bu yerel seçimde Yörüklerin ayranının kabardığını, tüm Mersinlilerin bu meseleye sahip çıkması gerektiğini Mersin’in bugünkü imajının Mersin’e yakışmadığını, Mersin’de süratle bir imaj ve yönetim değişikliğine ihtiyaç olduğunu dile getiriyorlar. Ben bu konuda doğum yeri ne olursa olsun, kökeni ne olursa olsun, inancı (mezhebi) ne olursa olsun insanların artık Mersin’de huzur için bir araya geldiğini, huzur için birleştiğini görüyorum ve bizi arayan insanlardan bu işin artık olgunlaştığını Mersin’i Milliyetçi Hareket Partili bir adayın yöneteceğini ifade ediyorlar. İnşallah Cenab-ı Allah bize nasip etmişse, alnımıza yazılmışsa 2014 Mart’ından sonra Mersin’de her şey değişecek, Mersin’in makus talihi değişecek ve Mersin barış, huzur ve kardeşlik kenti olacak. Hiç kimseyi ötekileştirmeden Mersin’de yaşayan, havasını teneffüs eden, suyunu içen, ekmeğini Mersin’den kazanan bütün insanlarımızı aynı mesafede görerek hepsini bağrımıza basacağız ve beklentilerine olabildiğince cevap vermenin gayretini güdeceğiz. Mersin’de yaşayan insanların hakkını sonuna kadar koruyacağız, hizmetleri adil bir şekilde Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar bütün ilçe, belde ve köylerimize yansıtmanın gayretini güdeceğiz ve inşallah bize güvenenleri de mahcup etmeyeceğiz. Ben çıktığımız bu yolda şimdiden bize destek veren, meydanları dolduran ve bu heyecanı bizimle paylaşan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Çıktığımız bu yolda da Cenabı Allah’ın bize destek vermesini, yardım etmesini ve inşallah amaçladığımız noktada halis niyetimizle ipi göğüslememizi nasip etmesini niyaz ediyorum” ifadesini kullandı.

Gösterilen yoğun ilgiden ve meydanları dolduran partili, partisiz sıcak sevgisinden bazı kesimlerin rahatsız olduğunu ve karalama kampanyası başlattıklarını söyleyen Başkan Kocamaz, veremeyecekleri hesaplarının olmadığını belirterek, konuşmasına şöyle devam etti:

“Tabii bu arada bizim gördüğümüz o ilgi ve heyecandan rahatsızlık duyanlarda mutlaka olabilir ama güneşin balçıkla sıvanması mümkün değildir. Bizim hiç kimseye veremeyeceğimiz bir hesabımız yoktur. Vatandaşımız zaten bizim her yerde, açık ve memleket meselesine sahip çıkışımızdan dolayı bizleri sahiplenmektedir. Kim ne derse desin, kim bizi nasıl küçük düşürmeye çalışırsa çalışsın, kervan yola çıkmıştır. Bu kervanı durdurmaya hiçbir iftira, hiçbir karalama kampanyası engel olamayacaktır. Belki insanlar biraz sabırsız ama zamana bırakalım, seçim sonucunu görelim. Bugün bizi karalamaya çalışan ya da hareketimizi küçültmeye çalışan, bize gösterilen ilgiyi küçük göstertmeye çalışan gafillerde mutlaka 2014 seçimleri sonrasında bizim önümüzde başları eğik olarak dolaşacaklar ve hedeflerine ulaşamamanın, bizim önümüzü kesememenin sıkıntısını mutlaka kendileri de yüreklerinde hissedeceklerdir.” 





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA