HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Nusretin Mayınlarından Başkan Kocamaz’a Teşekkür


24 Ocak 2013 Perşembe 10:12

Tarsus Nusret’in Mayınları Taraftar Grubu Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı Makamında ziyaret etti.

 

 

 Tarsus Nusret’in Mayınları Taraftar Grubu Başkanı Mustafa Erpolat ‘ Taraftar grubumuz bu yıl kurulan yeni bir grup. Biz bu gurubu kurarken sporun sevgi, barış ve kardeşlik bilinciyle hareket ettik ve Tarsus kamuoyunda olumlu bir izlenim bıraktığımıza inanıyoruz. ‘dedi. Erpolat ‘Gelen rakip taraftarları çiçeklerle karşılamamız Türkiye gündemine oturdu. Hatay spor taraftar grubu ve Ceyhan spor taraftar grubuyla kardeş olduk. Kesinlikle kavgaya ve küfre karşıyız. Tarsus İdman Yurduna, Tarsuslu sporseverlere ve Türk sporuna verdiğiniz destekler için taraftar grubumuz adına çok teşekkür ediyoruz. ‘şeklinde konuştu.

 

Yapılan ziyaretten memnunluk duyduğunu söyleyen Tarsus Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz ‘ Spor sevgi, dayanışma, birbirine sahip çıkma ve barış içerisinde yarışmadır.’ Dedi Kocamaz ‘ Ama maalesef onu bir fanatizm haline dönüştürerek sanki bir kavga aracı olarak kullanmaya çalışıyorlar. Buda maalesef hem kendilerine zarar veriyor, hem kulüplerine zarar veriyor, hem yaşadıkları kente zarar veriyor. Kötü bir imaj çiziliyor tabii bunun yanına da milli servete bir sürü zararlar veriliyor. Neticede eğer bu bir sporsa bunun bir yeneni olacak, bir de yenileni olacak bazen de berabere kalacaklar. Yani ne yenmek, ne yenilmek nede berabere kalmak dünyanın sonu değil. Bugün formunda olmaz, moralsiz olur bir defa şanssızlık yaşar yenilir. Ama bu demek değildir ki sonuna kadar hep yenilecek bir gün gelir yener.  Yenmekte, yenilmekte bu sporun içerisinde var. Gönlümüz bizim takımımızın her zaman galip gelmesini ister ama böyle bir şeyde dünyada mümkün değil.

 

Şimdi Tarsus İdman Yurdu zor bir dönemeçten geçiyor. Yani bu kentin insanları Tarsus İdman Yurduna maalesef sahip çıkmıyor,  verilen sözler yerine gelmiyor. Sezon başında hatta geçen yıl şampiyon olduğu dönemde 100 bin lira verip şampiyonluğa sahip çıkanlar oldu bu memlekette ama bugün dar gününde, zor gününde hiç kimse yanına yanaşmıyor. O zaman siz transfer yapın biz açığınızı kapatırız diyenlerden bugüne kadar bir ses seda yok. Bu kulüp Allah korusun kimse destek vermese tekrar aynı yere giderse bunun sorumlusu kim olacak.  Yani bir kente yazık koskoca Tarsus bir futbol takımına sahip çıkamıyor. Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil.

 

Burada sizin başlattığınız olay spor açısından, seyirciler açısından çok önemli inşallah başarılı olursunuz. Tarsus bu ilki de başarmış olur. Yani şimdi bakıyoruz büyük takımların seyircileri karşı takımın maçına gitmiyor karşı sahaya gitmiyor hal bu ki herkes nefsini aşsa, birbirine saygı gösterse, sevgi beslese bir araya gelirler otururlar beraberce maçı seyrederler. İnşallah bu grubun içerisine görüyorum bayanlarda var aileler girer aileler çocuklarını hep birlikte eğitmiş olur ve bundan sonraki nesillerde sıkıntılar ortadan kalkmış olur. Kentlerin kulüpleri o kentin markasıdır.  Kentin tanıtımına çok büyük katkı sağlıyorlar ve mutlaka yaşatılması lazım ona sahip çıkılması lazım. Ben hepinize başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun. ‘ diyerek taraftar grubuna spora yaptıkları katkı için teşekkür etti.

 

Tarsus Nusret’in Mayınları Taraftar Grubu Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a plaket, TİY forması ve atkısı ayrıca belediye spor forması hediye ettiler




 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA