HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Başkan Tuna Büyükşehir A.Adayı Kocamaz’ı ağırladı


2 Ekim 2013 Çarşamba 10:13

Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Tarsus Belediye Başkanıve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ı makamında kabul etti.

 

            Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir topluluğun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ve 13 ilçenin tamamının Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetilmesi için el ele çalışacaklarını söyleyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

            Konuşması sürekli alkışlarla kesilen Başkan Tuna; “ Sayın Burhanettin Kocamaz’ın makamımızda ziyaret etmesi bizleri oldukça memnun etmiştir.3 aday adayı olarak yola çıktık. Hummalı bir çalışma süreci geçirdik.15 bin 600 km’lik bu coğrafyada her yeri ziyaret etme gayreti içerisinde olduk. Bizim ifade ettiğimiz şuydu. Yeni çıkan 6360 sayılı yasa ile genişleyen ve il sınırı büyükşehir sınırı olan Mersin’in MHP’li kadrolar tarafından yönetilmesidir. Tabi bu yarışta bir kişi aday olacaktı. Bundan sonraki süreçte Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ve 13 ilçenin tamamının alınması konusunda fikir alışverişi yapacağız. Siz değerli MHP’li arkadaşlarımız ve gönül insanlarıyla birlikte gündüz oturmadan, gece uyumdan durmadan çalışacağız. Allah nasip ederse köy görüntüsü içerisinde olan bu şehri bir dünya kenti yapacağız. Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ı tebrik ediyorum. Çıktığı bu yolda yanında ve yakınında olacağız. İnşallah el ele gönül gönüle hep birlikte çalışacağız. Sefere talibiz, zafer Allah’ın takdiridir. Biz gönül insanıyız, yürek olarak da niyetimiz hep halistir. Bu temiz insanlarımızın akıbetiyle Mersinimiz artık tertemiz olacak. Allah hepimizin yolunu, bahtını açık etsin” dedi.

            Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ise kendilerine büyük bir sorumluluk yüklendiğini, bu sorumluluk bilinci ile hareket ederek, Mersin’i kazanacaklarını ifade etti.

            Başkan Tuna’ya her zaman güvendiklerini ve bundan sonra da güvenmeye devam edeceklerini belirten Başkan Kocamaz; “Bu bir bayrak yarışıydı. Âmâ aramızda hiçbir zaman bir husumet olmadan, centilmence bir duruş sergiledik. Hepimizin niyeti MHP’nin Mersin’de ipi göğüslemesidir. Bu yarış, bayrağı en yükseğe çıkarmak için çalıştığımız amacı aynı, ama ayrı ayrı koştuğumuz bir yarıştı. Nasip bizeymiş. Sırtımıza yüklenen yükün koskoca bir Mersin olduğu bilinci ile bütün arkadaşlarımızı birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Çünkü bu yükün altından hep birlikte kalkacağız. Hedefimiz, 13+1.Bütün ilçelerde çok değerli arkadaşlarımız bu bayrağın ya gönderden inmemesi için ya da daha yükseklere çekilmesi için bir mücadelenin içerisine girmiş bulunuyorlar. Hepimizin amacı, ülkenin birliği, bütünlüğü ve al bayrağın nazlı nazlı bulunduğu yerde dalgalanmasıdır. MHP’liler için Mersin Büyükşehir’i almak, yönetmek, Mersin’in sıkıntılarını ortadan kaldırmak, bugünkü çirkin görüntüleri, Mersin’e ve Mersinliye layık olmayan görüntüleri ortadan kaldırmak bir boyun borcu oldu. Allah’ın izniyle hep beraber hedefe kilitlendiğimizde bu boyun borcundan hep birlikte kurtulacağız. Hamit Başkanımıza geçmişte de güvendik. Bu dönemde güveniyoruz ve bundan sonra da güvenmeye devam edeceğiz.2014 30 Mart’ından itibaren Mersin’in semalarını üç hilalli bayraklarla dalgalandıracağız” dedi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA