HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Toroslar’da Saç, Makyaj Ve İmaj Eğitimi


9 Ekim 2013 Çarşamba 12:36

Dünyaca ünlü makyaj uzmanı Corci lakabıyla bilinen Yavuz Birsel, saç model uzmanı Adnan Serter ve İmaj danışmanı Salih Pehlivan ile birlikte Toroslar Belediyesi’nin davetlisi olarak geldiği Mersin’de Toroslar Teknik Eğitim Kurslarında Güzellik ve Cilt Bakım Uzmanlığı eğitimi alan kursiyerlere eğitim semineri verdi.

 

             Dünyaca ünlü makyaj uzmanı Corci lakabıyla bilinen Yavuz Birsel, saç model uzmanı Adnan Serter ve İmaj danışmanı Salih Pehlivan ile birlikte Toroslar Belediyesi’nin davetlisi olarak geldiği Mersin’de Toroslar Teknik Eğitim Kurslarında Güzellik ve Cilt Bakım Uzmanlığı eğitimi alan kursiyerlere eğitim semineri verdi.

            Mersin’de kuaförlük mesleğini icra eden kuaförlerin de yoğun ilgi gösterdiği eğitim semineri, Toroslar Belediyesi Tiyatro ve Konferans salonunda, ‘Mersin 8 saatlik workshop’ adı altında gerçekleştirildi.

            Katılımcıların dikkatle dinlediği seminerde, mesleğin üç silahşörü olarak anılan Corci, Serter ve Pehlivan; saç, makyaj ve kişisel imaj konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

            Bir önceki eğitim sezonunda da Toroslar Belediyesi’nde TORTEK Güzellik ve Cilt Bakım Uzmanlığı kursiyerlerine ve belediyenin bayan personellerine eğitim semineri veren ünlü makyör Corci, bu seminerde 1960 yıllardan bugüne makyajla değişimler konulu bilgiler aktarırken, makyaj tekniklerini de uygulamalı olarak gösterdi.

            Saç model uzmanı Adnan Serter eğitiminde, saç ve topuz alanında muhteşem bir görsel şölen sunarken, İmaj danışmanı Salih Pehlivan ise yüz, ten ve ifadeye göre imaj tekniklerini anlattı.

            Eğitim seminerini ziyaret eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bilgilerin paylaşıldıkça daha özel ve güzel olacağını belirterek, kursiyerlerin mesleklerinde daha önde olabilmeleri için gerçekleştirilen organizasyona katkıda bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

            Başkan Tuna, Toroslar’da 21.yüzyıl şartlarına uygun yaşam merkezleri oluştururken, insanların da daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirterek; “Rutini herkes yapar ve herkes yerinde sayar. Küreselleşen dünyada rekabet diye bir ortam vardır. Eşitler içerisinde bir adım öne geçmek lazım. Her meslek branşında da bu böyledir. Mesleğinde önde olan hocalarımız, Türkiye’nin duayenleri Toroslar’da meslekleriyle ilgili kursiyerlerimize önemli bilgiler aktardılar. Bu bilgiler kursiyerlerimize meslek hayatlarında önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.

            Başkan Tuna daha sonra, Dünyaca ünlü makyaj uzmanı Corci lakabıyla bilinen Yavuz Birsel’e, saç model uzmanı Adnan Serter’e ve İmaj danışmanı Salih Pehlivan’a eğitim seminerine sunduğu katkılarından dolayı teşekkür ederek, üzerinde Toroslar Belediyesi’nin logosu bulunan bir kahve fincanı takımı hediye etti.

            Program sonunda, seminere katılan kursiyerlere; By Corci, Adnan Serter ve Salih Pehlivan imzalı sertifika verildi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA