HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Macit Özcan karşıtları CHP’yi ve sosyal medyayı sallıyor


26 Aralık 2013 Perşembe 14:11

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın CHP Genel Merkezince tekrar aday gösterilmesi, Özcan karşıtlarını ayağa kaldırdı

 

Özcan Karşıtları CHP genel Merkezini, telefon ve faks bombardımanına tutarken, bir taraftanda açtıkları, ’Yeter Artık…Macit Özcan’ı istemiyoruz’ sayfasıyla sosyal medyayı sallıyorlar.

 

http://www.change.org/tr de açtıkları imzalı kampanya ile genel merkezin dikkatini çekiyorlar. Facebook’da www.mersingonulluleri.com, http://macitozcanmersin.blogspot.com/adresiyle açılan sayfada Macit Özcan’ı neden istemediklerini şu metinle dile getiriyorlar:

 

"Mersin Macit Özcan’a Karşı!

 

CHP Genel Merkezine;

 

CHP Genel Merkezi İlk günden itibaren değişimden yanayız mesajı verdi.

 

CHP Genel Merkezi mevcut başkanlarımızla yola devam edilecektir, onlarla seçime seçime gidilecek açıklamasından kaçınarak, demokratik ortamda, demokratik kriterle aday belirleyeceğiz mesajını sürdürdü.

 

CHP Genel Merkezinin değişimden yanayız, demokratik yöntemlerle, önemli kriterlere dayandırılarak aday belirleyeceğiz slogan ve söylemlerine inanan güvenen partililerde görev almak için ciddi bir çalışmaya girdi. Bu mücadeleye emek veren gönül veren bir çok insan aylardır enerjisini ve zamanının büyük bölümünü de bu yönde kullandı. Yılmadan yorulmadan büyük bir heyecan ve coşku yaratarak çalıştı. Aday adayları bu heyecan ve coşkusunıu başta partileri CHP Genel merkezi’nin cesaret veren açıklama ve mesajlarından en önemlisi de yaşadıkları kentte STK, İş camiası, sanat ve spor kesimi gibi toplumun değişik kesim ve görüşüne sahip kent yaşayanlarının değişimden yana talep ve beklentilerinden aldı.

 

Mersin genelinde; Muhtarlar, Sendikalar, Meslek Odaları, İs camiası, Sanayi ve Ticaret sektör temsilcileri ve faaliyet grupları, sanatçılar, Spor camiası, Dernekler ve demokratik kitle örgütleri rahatsız, şikayetçi ve sitemli iken, kent halkının zaten hemen her fırsatta tepkili ve şikayetçi olduğu bir noktada tüm kesimler umudunu seçime ve değişime bağlamış ve bu noktadan hareketle aday adayları da görev alma sorumluluğu ile çalışmalarını başlatmışlardı.

 

Mersin Genelinde bu beklenti ve değişimden yana mesajların adresi CHP Genel Merkezinin son aldığı kararla Mersinde Mevcut Başkan Macit Özcan İle yola devam edilecek kararı büyük şaşkınlık yaratmıştır. CHP Genel Merkezinin bu kararı başta Mersin’de CHP örgütlerince hayal kırıllığı, şaşkınlık ve büyük üzüntü yaratmıştır. CHP Genel merkezinin son kararının yarattığı hayal kırıklığı partililerin seçime dönük tüm heyecanının tükenmesine neden olmuştur.

 

Bu durumda bırakın başka partilerden gelecek oyu partililer kendi partilerine oy isteyecek heyecanını yitirmiştir.

 

CHP’nin bu seçimlerde Mersin’i kaybetmesi Mersin için dönüşü olmayan, onarılması zor bir yara açacaktır.

 

CHP Genel Merkezinin Ak Parti ve MHP tabanında büyük sevinç yaratan Mersin’e yönelik atama kararını tekrar gözden geçirmesini umuyor ve Mersin’in kaybolan seçim heyecanının tekrar kazandırılmasını bekliyoruz.

 

CHP değişimden yana söylemlerini ve demokratik yollarla aday belirleme yöntemini Mersin halkına çok görmemelidir. Mersin’in kaybedilecek bir 5 yılı daha yoktur."





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA