HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
CHP’li Günaydın’dan Mersin açıklaması...


9 Ocak 2014 Perşembe 05:36

Mersin’den yola çıkan 1400 CHP’li Genel Merkez önünde eylem yaptı. CHP’li Günaydın CHP’lilere seslendi...

 

Mersin’den gelen 1400 CHP’li, CHP’nin mevcut Mersin Belediye Başkanı Macit Özcan’ın yeniden aday gösterilmesini, CHP Genel Merkezi’ne "Macit Özcan’a Hayır" yazılı siyah çelenk bırakarak protesto etti.
Genel Merkezin ön bahçesini ve girişi dolduran partililer, davul ve zurna eşliğinde Özcan karşıtı slogan atarak, Mersin adayının önseçimle belirlenmesini istediler.
Partililer bahçeye, "Ön seçim istiyoruz", "Halka sormadınız, ülkeye sormadınız, kime sordunuz?", "Halk burada anket nerede?", "Eskiler görevde, değişim nerede?", "Mersinliler Mersin’e sahip çıkıyor" yazılı pankartlar astı.

Grup adına açıklama yapan eski CHP Tarsus İlçe Başkanı Yeşim Dağgeçen, Mersin’den yaklaşık 30 otobüsle geldiklerini söyledi. Genel Başkan ve yöneticilerle yaptıkları görüşmelerde sürekli olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda değişim olacağının kendilerine söylendiğini ifade eden Dağgeçen, bu güven ve inançla aday adaylarının aylardır yoğun çalışmalar yaptıklarını anlattı.
TARSUS’TA SEÇİM KAYBETME LÜKSÜ YOK
Dağgeçen, "Ancak, ne yazık ki genel merkezimiz anket sonuçları dayatmasıyla, rasyonel olmayan, Mersin halkının taleplerinde karşılık bulmayan, yerel yönetim anlayışında vizyonu bulunmayan, eskimiş bir aday ile çıkma kararı almış bulunuyor. CHP’nin Mersin’de seçimi kaybetme lüksü yoktur" dedi. Dağgeçen, Kılıçdaroğlu’na, "Sayın Genel Başkanım, Mersin halkı ve partililerimizin talebine kulak verin. Mersin halkının geleceği üzerine kurulan bu oyunu bozun. Toplumun tüm kesimlerinde, seçimin CHP mevcut adayı ile alınamayacağı algısı nettir. Alınan bu kararın düzeltilmesi için buradayız ve kentte ön seçim istiyoruz" diye seslendi.
52452

CHP’NİN TEK HEDEFİ BELEDİYELERİ KAZANMAK

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Genel Merkezi’nin önünde bekleyen CHP’lilere hitap etti.

Günaydın’ın konuşmasından satır başları:
Cumhuriyet Halk Partisi MYK ve Komisyon üyelerinin tek bir hedefi vardır o da bütün belediyeleri kazanmak.
Mersin’de yapılan çalışmalar ve anketler doğrultusunda bir karar verildi. Anketleri bilmek istiyorsanız yukarıda gönderdiğiniz heyetteki arkadaşlara detaylı bilgi verdik onlar sizleri daha detaylı bilgi vereceklerdir.

PM EN DOĞRU KARARI VERECEK
Ben dahil hiç bir MYK ve PM Üyesi, Kurultaydan sonraki en yetkili organ olan Parti Meclisi’nin kararı üzerine bireysel birşey söyleme hakkı yoktur.

Parti Meclisimiz en doğru kararı verecektir. Ön Seçim konusunda sizlere bir güvence verebilecek durumda değilim. Ön Seçimde, merkez ataması kararıda Parti Meclisi yetkisindedir. Sizlere bu konuda söyleyebileceğim ve üzerinde çalışacağım konu Parti Meclisi’nin Mersin konusunu tekrar değerlendireceği konusudur.
KENDİMİ 12. KATTAN AŞAĞI ATARIM
Bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerden dolayı bunları söyleme gereği duyuyorum. Gökhan Günaydın’ın kendisi ve 7 göbek sülalesinden herhangi bir ismin CHP’li herhangi bir belediye ile iş ilişkisi olduğu ispat edilirse MYK Salonu’ndan kendimi aşağıya atacağım. Daha basit birşey söyleyeyim Gökhan Günaydın’ın yedi göbek sülalesinden herhangi bir isim ister teşeron ister daire başkanı olarak çalıştığını ispat etsinler kendimi 12. kattan aşağı atarım.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA