HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
"Halkçı belediyeciliği projelerimizle göstereceğiz"


24 Ocak 2014 Cuma 11:04

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, demokratik, açık yönetimin nasıl olduğunu hayata geçirecekleri projelerle göstereceklerini belirterek, Mezitli’nin Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Fikri Sağlar, CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan’ı seçim bürosunda ziyaret etti.

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, Mezitli’de belediyenin "halkın belediyesi" olmasını istediklerine vurgu yaptı. Belediye Başkanının "halkın başkanı" olmasını istediklerini ifade eden Tarhan, Türkiye’de var olan anlayışı değiştirmek istediklerini kaydederek, şöyle devam etti:

"Mezitli’de yapacağımız değişikliğin Türkiye’ye örnek olacağına inanıyorum. Mezitli’de örgütlü toplumu mutlaka yaratacağız. Mezitli’de kırsal alandaki sorunları aşacağız. Yaptığımız her çalışma ilk günden itibaren Türkiye’de örnek olacaktır. Ben buna inanıyorum. Parti örgütümüz her zaman yanımızda oldu. Bundan sonra da yanımızda olacağına inanıyorum. Sayın Bakanımız Fikri Sağlar’ın bu anlamda bize verdiği destek çok önemlidir. Örgütümüzle omuz omuza mücadele vereceğiz. Mezitli’de yüzde 60 oy alarak zaferle çıkacağız ve Büyükşehir’e de katkı sunacağız. Büyükşehir’i de alacağız. Partimiz mutlaka başarıya ulaşacaktır."

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, demokratik, açık yönetimin nasıl olduğunu Mezitli’de hayata geçirecekleri projelerle göstereceklerine dikkat çekti.

Tarhan’ın konuşması partililer tarafından büyük takdirle karşılanırken, Sağlar, bu konuşmanın arkasında büyük bir deneyimin yattığına vurgu yaptı.

 

"Halkın belediyesini yaratmak çok önemli"

 

Neşet Tarhan’ı "çok değerli arkadaşım" diyerek takdim eden CHP PM üyesi Fikri Sağlar, Tarhan’ın adaylığından dolayı çok heyecanlı ve gururlu olduğunu söyledi.

"Halkın belediyesini yaratmak" söyleminin çok önemli olduğunu dikkat çeken Sağlar, "Kentin oluşturduğu rantı halk ile paylaşmak son derece önemlidir. Belediye başkanları iki şey yapar; ya rantı kendi alır ya da halk ile paylaşır. Ben inanıyorum ki; Neşet Tarhan halk ile paylaşan bir belediyecilik anlayışı gösterecektir. Geleceğe doğru çok önemli bir yatırım yapacaktır. Mezitli gelişmeye müsait bir yer. Tarhan, Mezitli’nin gelişmesi için mücadele edecektir" diye konuştu.

 

"Çocuklarımızın geleceği için yerelden

güçlenerek çıkmamız gerekiyor"

 

Yıllarını belediyeye vermiş olan CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Tarhan’ın deneyimli bir aday olduğuna vurgu yapan Sağlar, şunları ifade etti:

"Partimiz, Mezitli Belediye Başkan Adayı olarak Neşet Tarhan’ı belirledi. Şimdi O’nu belediye başkanı yapmak için hep birlikte çaba göstermeliyiz. Neşet Tarhan’ın hepimizin gururu olacağına inanıyor, başarılar diliyorum. Çabalarımızla, vereceğimiz emekle Mezitli’de yine belediye başkanlığı Cumhuriyet Halk Partisi’nin olacaktır. Neşet Tarhan, bizleri her zaman gururla anacağımız şekilde temsil edecek, hizmetlerini kalıcı hale getirecektir. Bu seçim sırasında ve sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarılı olabilmesi için hepimiz birer nefer olarak çalışacağız."

Hafta sonu belediye meclis üyesi adaylarının belli olacağını hatırlatan Fikri Sağlar, "Mezitli’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin örnek hizmetleri verdiği bir belediye, bir kent haline dönüşecek. Bundan hiç kuşkumuz yok. Ben de 30 Mart’ı sabırsızlıkla bekliyor ve 1 Nisan’da hep birlikte belediyeye nasıl çıkarız bunun tahmini içerisindeyim. Ne kadar çok oy alınırsa o kadar çok belediye meclis üyesi seçilecektir. Projeler ona uygun şekillenecektir. Tüm adaylarımızı ziyaret ederek, örgütümüzle el ele çalışacağım. İsteğimiz Mersin’in bir güneş olarak Cumhuriyet Halk Partisi adına Türkiye’yi aydınlatmaktır. Çünkü Türkiye’nin geleceği bu siyasal yönetimde çok da iç açıcı görünmüyor. Çocuklarımıza ve torunlarımıza iyi bir yönetim bırakmak için yerelden güçlenerek çıkmamız gerekiyor" dedi.

Tarhan’ı tebrik eden Sağlar, seçim çalışmalarında başarı diledi. 





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA