HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
CHP tarsus adayı Bozdoğan’dan ağır itham


31 Ocak 2014 Cuma 09:21

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan; Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın görevde bulunduğu 20 yılda kenti yönetmeyip aksine kendi akrabaları vasıtasıyla halkın parasını yürüttüğünü belirtti.

 

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan; Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın görevde bulunduğu 20 yılda kenti yönetmeyip aksine kendi akrabaları vasıtasıyla halkın parasını yürüttüğünü belirtti.

Dr. Haluk Bozdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Tarsus’un Özbek köyünde düzenlenen toplantıya katıldı. CHP Tarsus ilçe başkanı Ali İlk, Belediye Başkanı aday adayları Osman Homurlu, Alptekin Eser ve Tarsus Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Feridun Ergül’ün da katıldığı toplantıda Bozdoğan’ı köylüler havai fişeklerle karşıladılar.

Gittiği her köyde köy halkının sevgi gösterileriyle karşılaşan CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan, Özbek Köyünde yaptığı konuşmada; “Yıllar geçti bu ülkede sorumluluk almam gerekti.daha önce yaptığım yönetim konuşmada ben siyasetçi değilim ama siyaseti bir hizmet aracı gördüğüm için buradayım. Ben hizmet adamıyım siyasete girdikten sonra çok saldırdılar saldırıyorlar ve saldıracaklar da ama siz bu olaylar olduğunda o kadar güven moral verdiniz ki sizlerle de gurur duyuyorum.

Gidişat pek iyi değil, hem ülkenin koşulları hem kentimizin durumu. Yönetim olarakta artık insanları açlığa yoksulluğa mahkum etmiş bir sistem. Hırsızlıkla yönetilen bir ülke hırsızlıkla yönetilen bir sistem. Elbette ki bu sistemde doğru dürüst insanların yer alması gerekiyor. 20 yıldır Tarsus’ta görünen bir tablo. Şehir tamamen artık gerici bir kent haline geldi. Ekonomik olarak çöktü az önce ilçe başkanım anlattı sizlere. 52 bin insan sosyal yardım alıyor, bunun yanında dağıtılan erzaklar bu insanların durumunu ortaya koyuyor, yani bu kentin % 20 si yoksul. Yani böyle bir kente şöyle bir baktığımızda yıllar önce üretim kenti olan fabrikalarıyla coşan toprağı tarımıyla coşan bir kent ne hale geldi. Ama hiç de tuzum kuru demiyoruz. Biz şunları yaptık bunları yaptık diyorlar. Sevgili dostlarım rantçı yönetimler. Sokak temizlemeyle çöp toplamayla park yapmayla bu işler olmuyor bir kentin marka cazibe kent olması için o kentin yönetiminde ufku geniş vizyonu geniş insanların yer alması gerekir. 20 yıldır projelerle yönetilmeyen bir Tarsus. Çift dikiş yapılarak yönetilen bir Tarsus bir bakıyorsunuz bir hayvanat bahçesi yapıyorlar yıkıp yerini değiştiriyorlar. bir havuz yapıp yıkıyorlar heykel yapıyorlar, heykeli yapıp yıkıp yerine havuz yapıyorlar. Yani yaptıkları hep çift dikiş. Bunlar rantçı yöntemleri kendi yandaşlarına peşkeş çektiği oyunlardır. Böyle bir yönetim tarzıyla halk gittikçe daha da yoksullaşır halk gittikçe daha da sosyal yardımlara muhtaç hale geliyorlar. Burada insan kendine sormadan edemiyor Bunlar yönettiler mi? yürüttüler mi?” dedi.

Bozdoğan, konuşmasının ardından köylülerle sohbet edip sorunlarını dinledi.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA