HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Gönül Dilmenli haberindeki önemli bir ayrıntı


11 Şubat 2014 Salı 09:25

AKP Yenişehir Belediye Başkan adayıu Gönül Dilmenli basına servis edilen haber bülteninde partisinin ismini kullanmaması dikkat çekiyor. Aday Gönül Dilmenli’nin haber bülteninde partisnin isminden bahsetmeyerek sadece ismini öne çıkarması son olaylardan etkilendiği şeklinde yorumlanıyor.

 

“OYUMUZ SİZİNDİR” (!)

“Yenişehir’in şu anki durumundan büyük üzüntü duyuyoruz”

Yenişehir ilçesine bağlı, Bahçelievler, Hürriyet ve Cumhuriyet Mahalleleri esnafıyla bir araya gelen Yenişehir Belediye Başkan Adayı Gönül Dilmenli, mahallelere yönelik ihtiyaç ve taleplerini mahalle muhtarlarından dinleyerek, esnafın sorularını cevapladı. Mahalle sakinleri esnaf ziyaretinde bulunan Dilmenli’yi pencerelere çıkarak alkışlarıyla destekledi. Cumhuriyet Mahallesindeki bir esnafın, önceki seçimlerde oyunu farklı isimlerden yana kullandığını belirtip, Dilmenli’ye “Yenişehir’in şu anki durumundan büyük üzüntü duyuyoruz. Artık hem bir esnaf olarak hem de bir vatandaş olarak hizmet görmek istiyoruz. Sizin bu noktada Yenişehir’e daha faydalı olacağınıza gönülden inanıyoruz. Bu seçimlerde oyumuz sizindir!” demesi, vatandaşın aktif hizmet beklediğini ve bu beklentilerini Gönül Dilmenli ile karşılayabilecekleri gerçeğini gözler önüne serdi. Ayrıca esnaf ziyareti kapsamında Cumhuriyet Mahallesindeki bir kahvehaneye giren Dilmenli, buradaki vatandaşlar tarafından ayakta alkışlanarak karşılandı. Vatandaşın sorunlarına çözüm olabilecek tek adres biziz diyen Dilmenli vatandaşlardan 30 Mart günü tam destek beklediğini belirtti. 

BİZ HAZIRIZ!

Yenişehirde esnaf gezisine çıkan Yenişehir Belediye Başkan Adayı Gönül Dilmenli, Bahçelievler Mahallesinde yer alan halk pazarını ziyaret etti. Pazarcıların sorun ve sıkıntısını dinleyen Dilmenli, vatandaşın gönlünü fethetti. Halk pazarında alışveriş yapan Yenişehirlilerin Dilmenli’ye ilgisi büyüktü. Dilmenli, vatandaşlara daha yaşanılabilir bir Yenişehir sunma gayreti ile yola çıktıklarını belirterek, “Biz hazırız!” dedi. Ayrıca amacının belediyeciliğin asli görevi olan alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra, toplumun her kesiminden insana dokunmak, eğitim, kültür, sanat, spor, sosyal yardımlaşma alanlarında etkin çalışmalar yapmak, Yenişehir’i dürüst, güvenilir, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla yönetmek olduğunun altını çizdi.

BU BİR “MİLLETE HİZMET” YARIŞIDIR

“Yenişehir’i yönetmek için vizyon sahibi bir yönetim şart”

Bahçelievler, Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallelerinde Yenişehir’in gelişimi ve kalkınması noktasında, insan odaklı üstün hizmet ile Türkiye’ye örnek olacak bir ilçe inşa edeceğini belirten Yenişehir Belediye Başkan Adayı Gönül Dilmenli “Yenişehir’i yönetmek için vizyon sahibi bir yönetim şart” dedi ve ekledi.  “Yanınızda Yenişehir’e büyük değerler kazandırmayı hedefleyen bir başkan adayınız var. Belediyecilik dediğin hizmet ile olur. İnsana hizmet götürmek belediyeciliğin en temel unsurudur. Biz bu bilinç ile yola çıktık ve bu görüşü benimsiyoruz. Bu bir “MİLLETE HİZMET” YARIŞIDIR! Vatandaşımız, kendilerine kimin ne kadar hizmet ettiğini ve ne kadar hizmet edeceğini çok iyi biliyor.”





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA