HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Tarhan’a Menderes Mahallesi’nde sevgi seli


16 Mart 2014 Pazar 07:47

Neşet Tarhan, "Böylesi kalabalık, Mezitli’den Türkiye’ye bir mesaj gönderiyor. Mezitli, 31 Mart günü aydınlık, çağdaş ve yaşanılası bir ilçe olmayı istiyor" dedi.

 

 

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan’ın, Mezitli Menderes Mahallesi Karabulutlar Sitesi yanında, açık hava toplantısına yüzlerce vatandaş katıldı.

 

Toplantı adeta mitinge dönüşürken, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk’te katılarak, Tarhan’a destek istedi. Gencinden yaşlısına çok büyük bir kalabalığın oluştuğu toplantıda vatandaşlar Tarhan’a sevgi gösterilerinde bulundu.

 

’Halkçı Başkan’ sloganlarıyla sokaklar inlerken, Tarhan’ı dinlemek isteyen bazı vatandaşlar balkon ve pencerelerine çıktılar.

 

Yoğun kalabalığa ilk olarak CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk hitap etti. Konuşmasının büyük bir bölümünü ülke siyasetine ayıran Öztürk, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Başkan Adayı Neşet Tarhan’a destek isteyen Vekil Öztürk, Mezitli bu kalabalıkla kararını vermiş durumda. Neşet Tarhan Mezitli’de hedeflediği %60 oy oranını alacaktır. Halktan yana bir iktidar oluşana kadar, bütün kadrolarımızla çalışacağız. Yerelde iktidarı kazanıp, genel iktidarın provasını yapmış olacağız" şeklinde konuştu.

 

"Mezitli Kuzey ve Batı’ya doğru gelişecek, değişecek ve güzelleşecek"

 

Coşkulu kalabalığa konuşan CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, Mezitli’de bu heyecanın kendisine ve ekibine mutluluk verdiğini belirterek, güçlerine güç kattığını aktardı.

 

Mezitli için en doğru imar planını Büyükşehir Belediye Meclisi’nden çıkaracaklarını söyleyen Neşet Tarhan, "Bu İmar Planı Mezitli’de büyük gelişimlere yol açacak. Mezitli ekonomik ve sosyal yönden gelişecek ve büyüyecektir. Mezitli’yi kuzeye ve batıya doğru genişleterek, kentin havasını değiştireceğiz. Mezitli’de herkes yaşamak isteyecek, yaşamak için can atacak. Doğaya önem veren bir gelişmeyle herkesin örnek göstereceği bir ilçe yaratacağız. Her yerde söylüyorum, biz Mezitli’ye değer katacağız. Görüşülecek bu plan’da tarım ve doğa korunacak. Çevreye duyarlı yatırımlar sadece ön görülecek. Bu planın içerisine eğitim, sağlık, turizm, yayla turizmi ve spor alanları barınacak. Yeni yerleşim alanlarında ise yüksek yoğunluklu yapılaşmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz. Çağdaş bir Kuzey Mezitli olacak. Ulaşım konusunda ise Büyükşehir Belediye Başkanımız Macit Özcan Bey projeler hazırlattı. Yeni dönemde ulaşım konusunda sıkıntılarda çözülmüş olacak" dedi.

 

"Bisiklet yolları yapılacak"

 

Mezitli sahillerinin tamamını en iyi şekilde kullanıma açacaklarını belirten Tarhan, "Yaya yolu, bisiklet yolu, ağaçlandırılmış yürüyüş parkurları, insani ihtiyaçları karşılamak adına tuvalet&lavabo yapılacak. Mezitli’de herkes bisiklet sürecek. Ağaçların gölgesinde yürüyüş yapacağı alanlar oluşturulacak. Mezitli tertemiz olacak. Kentlilik bilinci içerisinde Mezitli’yi kalkındıracağız. Böylesi kalabalık, Mezitli’den Türkiye’ye bir mesaj gönderiyor. Mezitli, 31 Mart günü aydınlık, çağdaş ve yaşanılası bir ilçe olmayı istiyor. Bunu hep birlikte başaracağız. Seçimi açık ara kazanıp, Mezitli’yi halkımızla birlikte yöneteceğiz " ifadelerini kullandı.





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA