HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    FOTOHABER    |    SPOR
 
 
Tamamoğulları: Temel misyonumuz barış ve kardeşlik


24 Mart 2014 Pazartesi 09:14

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Başkan Adayı Dr. Necdet Tamamoğulları, Ortodoks Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu ve kilise cemaatiyle de bir araya geldi. Tamamoğulları, ziyarette, “Temel misyonumuz barış, kardeşlik ve huzurdur” dedi.

 

CHP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Dr. Necdet Tamamoğulları, Rum Ortodoks Kilisesi’ni ziyaret etti. Kilise Vakfı Başkanı İlyas Yazırlıoğlu ve Papaz Coşkun Teymur’un ağırladığı Tamamoğulları’na Kilise cemaati de yoğun ilgi gösterdi.

CHP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Dr. Necdet Tamamoğulları, beraberinde ekip arkadaşı meclis üyesi adayı İbrahim Fırsatbul ile birlikte Rum Ortodoks Kilisesi Cemaatini ziyaret etti. Pazar ayininin ardından gerçekleştirilen ziyarette Papaz Teymur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tamamoğulları’na kendilerine gösterdiği ilgiden ve cemaatlerinden İbrahim Fırsatbul’u meclis üyesi adayı göstermesinden dolayı teşekkür etti.

Tamamoğulları ise kiliseye yaklaşık 500 metre mesafede dünyaya geldiğini ve Müslüman bir din adamının oğlu olduğunu hatırlatarak, Kur’an ve çan sesleriyle büyüdüğünü belirtti. Yaşamında çan sesinin önemli bir unsur olduğunu belirten Tamamoğulları, Akdeniz’de farklı inanç ve kültürlere mensup insanlarla kardeşçe büyüdüklerini anlattı. Tamamoğulları, belediye başkanı olmak istemesindeki temel sebeplerden birinin de bu kardeşliği sürdürmek olduğunu söyledi.

“Çan sesini hayatımızın en doğal parçası olarak algılamıştık hep” diyen Tamamoğulları, şunları söyledi: “Temel misyonumuz barıştır, kardeşliktir, huzurdur. Kur’an ve çan sesini hayatımızın en doğal parçası olarak algılayarak büyüdük. Çocukluğumuzda aldığımız, Mersin’in bu ender, güzel, nadide, korunması gereken ortamına destek olmak bizim en büyük önceliğimiz olacaktır. Akdeniz Belediye Başkan adaylığında da temel misyonumuz barıştır, kardeşliktir, huzurdur.”

Köy ziyaretlerinde’Akdeniz’e hazırız’ mesajı

Seçim bölgesi sınırları içerisinde yer alan Civanyaylağı ve Bekirde Köyü’nü ziyaretinde Tamamoğulları, 30 Mart’ta sandığa gidilmesi çağrısını yineledi. Destek talebinde de bulunan ve “Akdeniz’de göreve hazırız” mesajı veren Tamamoğulları, “Sizinle gece gündüz bir arada olacak, omuz omuza çalışabilecek bir ekibe, ekibimize oy verin” dedi.  

“Akdeniz’i çözümledik. Eksikliklerini biliyoruz, yapılabilecekleri planladık” diyen Tamamoğulları, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Üniversiteden de destekle çalışma komisyonlarımızı oluşturduk.  Tarım, ekonomi komisyonlarımızı kurduk. Bu kentin nelere ihtiyacı olduğunu, 10,5 aydır bununla ilgili çalışma içindeyiz. Tek bir hedefimiz var: Size hizmet etmek,  Akdeniz’in yüzünü değiştirmek,  boğulan Akdeniz’i nefes alan bir Akdeniz haline getirmektir. Asla kimseyi ayırt etmeden herkese gönlümüzü, kapımızı açacağız. Halkın sarasında olan, çözüm için ekibiyle birlikte 24 saat mücadele eden bir belediye yapısı yaratacağız.”





 
  HABER ARA
 
 
  
  FLAŞ HABER
  EN ÇOK OKUNAN
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
  SOSYAL MEDYA

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

fotohaber.net | İnternet Gazetesi | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
fotohaber.net © Copyright 2005-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA